WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Events Manager » [Resolved] upgraded to version 5.2.9 and {no_image}{/no_image} not working

[Resolved] upgraded to version 5.2.9 and {no_image}{/no_image} not working

  • omegacoder

    @omegacoder

    I upgraded to version 5.2.9 and the {no_image} doesn’t work anymore, I and my default image doesn’t appear like before the upgrade. here is relevant code

    [events_list town=”shanghai” limit=”12″]

    {has_image}
    <img style=”width: 130px; height: 100px;” src=”#_EVENTIMAGEURL” alt=”” width=”130px” height=”100px” border=”0″ />
    {/has_image}

    {no_image}<img style=”width: 130px; height: 100px;” src=”<?php bloginfo(‘stylesheet_directory’); ?>/images/nophoto.jpg” alt=”” width=”130px” height=”100px” border=”0″ />
    {/no_image}

    [/events_list]

    http://wordpress.org/extend/plugins/events-manager/

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • agelonwl

    @angelonwl

    I get this too, I’ve let Marcus know about it. should get fixed soon.

    omegacoder

    @omegacoder

    thanks. I appreciate it!

    agelonwl

    @angelonwl

    Hi,

    can you try it again and it seems to be working fine now on my test site.
    e.g.

    [events_list pagination=1 scope="all" limit=5]
     #_EVENTNAME
     {has_image}
      <label>Has Image</label><br/>
      <img src="#_EVENTIMAGEURL" alt="" width="150px" height="150px" border="0" />
     {/has_image}
     {no_image}
      <label>No Image</label><br/>
      <img src="http://lonelyconservative.com/wp-content/uploads/2012/08/mystery-person.jpg" alt="" width="150px" height="150px" border="0" />
     {/no_image}
    [/events_list]

    omegacoder

    @omegacoder

    thanks it is working now! thanks alot

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘[Resolved] upgraded to version 5.2.9 and {no_image}{/no_image} not working’ is closed to new replies.
Skip to toolbar