WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » Upgraded to 2.6.1: error messages regarding files not existing

Upgraded to 2.6.1: error messages regarding files not existing

  • Hi,
    I just upgraded to 2.6.1 from 1.5. My database is located in a subdirectory under my website called /b2. I’m getting 404 error messages when I try to manage my site, like “The requested URL /wordpress/wp-admin/post.php was not found on this server.” I don’t have a “/wordpress” directory on my site; all my wordpress files are located in /b2. (Should I have a “wordpress” directory?) Or, when I try to activate the Atahualpa theme, I get “The requested URL /wordpress/wp-admin/js/’ + url + ‘ was not found on this server.” which doesn’t make much sense to me, since ‘ + url + ‘ doesn’t look like a valid file name.

    Any help you can give on this would be greatly appreciated. Thanks!

    Julie

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Ok, so I’ve created another directory called “WordPress” that has all the same files that the /b2 directory has. When I try to make changes to, say, my settings, I get stuck in a login loop (that is, it asks me to log in, I log in, and I’m at the login screen again, and again, etc.). Any thoughts?

    mrmist

    @mrmist

    Forum Janitor

    The theme is probably incompatible.

    The continual loop is normally fixed by deleteing cookies and cache in your browser.

    Hi,
    I deleted cookies and cache, and still have the continual loop. I can login to my site/wp-admin and get to the dashboard, but most anything I try to do from there sends me to the login screen, where I get stuck in the loop.

    I’d greatly appreciate any other thoughts. This is driving me mildly insane.

    Julie

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Upgraded to 2.6.1: error messages regarding files not existing’ is closed to new replies.
Skip to toolbar