WordPress.org

Forums

Upgraded to 2.1 But No Posts (7 posts)

  1. cypherhackz
    Member
    Posted 8 years ago #

    I just upgraded my wp 2.0.5 to 2.1. After finished installation, everything working fine but there is no posts displayed. I check in my database, the posts were still there but wp can't found it. Any helps?

  2. Chris_K
    Member
    Posted 8 years ago #

    You ran the upgrade.php, right?

    Try changing to the default theme. Have posts showing up now?

    If not, start disabling plugins and see if one of those is the culprit.

  3. cypherhackz
    Member
    Posted 8 years ago #

    i did that. either in default theme, the posts does not show up. i had disabled all plugins and it is still the same.

  4. experts8
    Member
    Posted 8 years ago #

    I would check error_log for Apache to see if you can find some PHP complaints. It is at /var/log/httpd/error_log for my FC6 installation.
    also, should we assume your php/mysql meet the minimum requirements?

  5. cypherhackz
    Member
    Posted 8 years ago #

    my hosting meet the requirements. here is the details.

    MySQL version: 4.1.21-standard
    PHP version: 4.4.2

    i'm not sure why it happen. btw the demo website that i created is running succesfully with wp2.1 but my main website got this problem.

  6. experts8
    Member
    Posted 8 years ago #

    the instruction is to disable all plugins before upgrading. If you didn't do that, I'd recommend to roll your backup tarball, then retry upgrading.

  7. billh
    Member
    Posted 8 years ago #

    When I first updated, I had a message that said "No posts match the query" or something like that... I then logged in to the Admin Panel and was asked to upgrade. After running the upgrade there, my posts showed up again.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.