• Resolved doylegirl

    (@doylegirl)


    I upgraded to the latest version on this site: https://independentcare.org/providers/

    I took a backup first and placed old files on a dev site: http://ind.websitehs.com/providers/ –So this one has the layout that is correct.

    You can see that on the dev site I can search by last name and there is a dropdown arrow below each profile to see the doctor’s location. On the updated, these two items are absent and do not look right. Can you please advise?

    *Also I should mention, that Search by Last Name is not available to add as an option under “Choose filter(s) meta to enable”

    Thank you!

    • This topic was modified 1 year, 4 months ago by doylegirl.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 18 total)
  • Plugin Author nsinelnikov

    (@nsinelnikov)

    Hi @doylegirl

    We are working on 2.1.2 version release, which will be released as soon as possible tomorrow. Please wait for an update, there are added text-type filters.

    Regards

    i changed mine to List View from grid. then added extra fields where it says

    Choose field(s) to display in reveal section

    works perfect for me.

    for your problem might neeed to create a new custom field with that name for

    Choose filter(s) meta to enable

    Thread Starter doylegirl

    (@doylegirl)

    Ok, thank you.

    Plugin Support Ultimate Member Support

    (@ultimatemembersupport)

    Hi @doylegirl,

    We’ve released the 2.1.2 version of the Ultimate member core, please update to the latest version and see if it helps.

    Regards.

    Thread Starter doylegirl

    (@doylegirl)

    That seems to help the first issue 90%. (I really liked how the search by fields displayed first; with the search button after.) I will try to center the search a bit more and the search button is pushed lower for some reason. I will play with come CSS.

    See screenshot below.

    on ind.websitehs.com (which displays correctly – old UM plugin)
    https://snipboard.io/pZ62Sk.jpg
    ^ there are arrows under each providers name, which is the second issue I am facing.

    Since the update on the UM plugin some arrows have randomly disappeared. (They are displayed after a search though, just not right at page load.)
    https://snipboard.io/dkAHRs.jpg
    or https://independentcare.org/

    Plugin Contributor Champ Camba

    (@champsupertramp)

    Hi @doylegirl

    If the profile has no extra information to show, the arrow-down will not show.

    Regards,

    Thread Starter doylegirl

    (@doylegirl)

    But every profile has the extra information. The extra information is only the “Location” the physician works at.

    UPDATE: I can see that only certain locations are in the dropdown. I am not sure why half of them are missing?

    Please see my screencast here for more details: https://youtu.be/O5KJLoACStE

    Before the UM plugin update, they were all listed. See old dev site to compare:
    ind.websitehs.com/providers/

    Thank you for your assistance by the way!

    Plugin Contributor Champ Camba

    (@champsupertramp)

    Hi @doylegirl

    Could you please contact us via our website so we can investigate the issue on your site?
    https://ultimatemember.com/contact/sales/

    Regards,

    Thread Starter doylegirl

    (@doylegirl)

    I did send you a message yesterday with my contact info….

    Plugin Contributor Champ Camba

    (@champsupertramp)

    Hi @doylegirl

    Did you receive my response? Could you please try contacting us again via our website so I can investigate the issue?

    Regards,

    Thread Starter doylegirl

    (@doylegirl)

    I did not receive it. I will try again.

    Thread Starter doylegirl

    (@doylegirl)

    Sent yesterday…

    Plugin Contributor Champ Camba

    (@champsupertramp)

    Hi @doylegirl

    Could you please check your mail spam folder? I’m not sure if one of my teammates have responded to your email. Did you indicate that you’ve been asked to submit a ticket via our website with the link to this thread?

    Regards,

    Thread Starter doylegirl

    (@doylegirl)

    Nothing in spam.

    I did copy this page url via Sales contact form because I have no other option with Free version.

    Could you reach out at melissad @ henkinschultz.com?

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 18 total)
  • The topic ‘Upgraded and Directory has some issues.’ is closed to new replies.