Support » Plugin: Visual Slide Box Builder » Upgrade to 3.1.7 fails

  • Am on 1.3.5 trying to upgrade to 3.1.7. on a mac.

    3.1.7 plugin describes itself as Visual Animation Buiider.

    If I try to create a new box I cannot assign a picture, there is one picture on the screen which it defaults to but I cannot use the media library to replace it.

    Tried deleting the old version and reinstalling but the result is the same.

    • This topic was modified 2 years, 6 months ago by ray4web.
Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Plugin Author Enmanuel Corvo

    (@ecorvo)

    Hello,

    I have deployed a fix in version 3.1.8 for this. Have you tried it?

    Yes, you have fixed the access to the Media Library. However there are still some outstanding issues I am trying to fathom:

    1. Hover text Title takes up 50% of the box causing the other content to scroll. It looks ok in the plugin but not when deployed by the short-code (inside Page Builder by SiteOrigin).

    2. I am using the Parallax One theme (which I have now discovered is no longer maintained) and when 3.1.8 is activated my Menu Items text colour goes white on white so invisible. If I de-activate my menu is ok.

    I will have to change my theme to see if there is a clash.

    • This reply was modified 2 years, 6 months ago by ray4web.

    It looks like problem 1. is related to how it works with Page Builder by SiteOrigin. I will continue to explore this.

    I have changed my Theme (to Hestia) and Problem 2. has gone away.

    Plugin Author Enmanuel Corvo

    (@ecorvo)

    Could you share your site URL just for reference so I can see the problem. Currently what problem still present?

    I cannot show you the problem as I cannot update my live site until I know it will work. My live site URL is http://www.theoneforweb.com.au and that is still using version 1.3.5.

    I have a development version of that site which has been updated to version 3.1.8 and the Theme has been changed. My top menu font colour is unaffected on the new theme. I have yet to get a satisfactory Hover Title/Content presentation but this may be due to how I am using the new plugin.

    So there is no remaining problem I can report at this stage.

    Thanks for your prompt help.

    Plugin Author Enmanuel Corvo

    (@ecorvo)

    I hope you find what you are looking for, and if you need my help feel free to reach out. 🙂

    Plugin Author Enmanuel Corvo

    (@ecorvo)

    Can you update your review since your issue is not related to the plugin?

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘Upgrade to 3.1.7 fails’ is closed to new replies.