Support » Fixing WordPress » upgrade problem!

  • I just upgraded to 2.6 and now my site doesn’t display, just a blank page when i go to http://www.tinkshui.co.uk i can get into my admin but not my site.

    I have it set up so the index is in the main root and the rest of the files are in a folder names wordpress. i uploaded the files to the correct location and it said it had succesfully upgraded but nothing.

    This has happened every single time i have upgraded and it’s driving me insane! i had to completely reinstall wordpress last time and i don’t want to do that again!

    any help would be much appreciated.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • whooami

    (@whooami)

    Member

    youre not disabling your plugins before you upgrade, are you? Its in the instructions. If you are, its your theme — Notice that this:

    http://www.tinkshui.co.uk/wordpress/wp-feed.php

    works.

    hmm no i don’t think i did, bugger. is there anyway i can fix it now? or will i have to reinstall again?

    whooami

    (@whooami)

    Member

    this isnt windows. reinstalling isnt the solution.

    you can disable plugins by simply using an ftp client, accessing the files, and deleting them.

    heh, true. Thanks for you help. I have disabled them now in my admin but i guess that won’t do anything. so will have to delete them and then put them back in then and it should sort it out right?

    have just deleted all my plugins and it still displays a blank page…

    This may not be your issue, but I always delete the default theme and when I upgraded to 2.6, I had a blank page until I reuploaded the default theme, activated it, then switched back to my own theme.

    thanks for your help but that doesn’t work:(

    whooami

    (@whooami)

    Member

    well, I see a blog there — so ..

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘upgrade problem!’ is closed to new replies.