Support » Theme: Enigma » Upgrade from 6.0.5 to 7.X.X

  • Theme Author weblizar

    (@weblizar)


    Welcome Folks.

    When you upgrade your Enigma Theme from 6.0.5 to 7.X.X follow the below steps.

    1) If you have activated weblizar-companion plugin , Kindly deactivate it.

    2) Then Upgrade the Theme and then Activate weblizar-companion plugin again.

    This will give you site as it is.

    Thank

Viewing 15 replies - 46 through 60 (of 68 total)
  • Theme Author weblizar

    (@weblizar)

    @cruiser57 – Can you show me the differences in a screeshot , I can see it that menus are showing properly .

    Thank you

    Hi Weblizar,

    thanks for the quick reply…

    EDIT: I found out right now: It was a Browser-Cache-Problem…
    … but thanks a lot for beeing helpful πŸ™‚

    Best regards,
    Tom

    • This reply was modified 7 months, 1 week ago by cruiser57.
    • This reply was modified 7 months, 1 week ago by cruiser57.
    • This reply was modified 7 months, 1 week ago by cruiser57.
    Theme Author weblizar

    (@weblizar)

    @cruiser57 – with Upgraded version 7.X.X Kindly do Hard Refresh and then check the output.

    Thank you.

    Apologies, I missed the instructions before I updated the theme. The theme had been refusing to update due to the wrong PHP, I sorted the PHP, then fixed an associated SQL error, thought it was all good, but hadn’t read this page before I updated.

    I updated the theme without disabling the companion, the headers and other elements look messed up. I didn’t even realise I had the weblizar companion plugin installed.

    Is there any way to fix it from here?

    Thanks!

    Theme Author weblizar

    (@weblizar)

    @stellarmigration – Please share me your site URL.

    Thank you.

    Thanks for the prompt reply as always.

    http://www.stellarmigration.com/

    Theme Author weblizar

    (@weblizar)

    @stellarmigration – Hello, just checked your site , I found it working well ?

    Thanks.

    Hi @weblizar

    Hmm, when I look at the site the menus are broken, instead of being in a horizontal line they are stacked vertically, blue text on a plain white background.

    I have a screenshot, but don’t see how to share that here.

    Actually, just because of your response, I have taken a look on my own laptop, my mobile, and my partners laptop (identical to mine). Interestingly it looks different on her laptop (basically fine).

    The two main differences I can see is the menus (horizontal on hers, vertical on mine), and on the “our services” part of the main page (scroll down), hers shows an icon in the first & third service (question mark, and a tick), while mine shows two empty rectangles in the blue circles.

    Is it possible it looks different on mine as I am looking at the wordpress version for editing (even though I don’t recollect that being the case before)?

    Also, and I don’t know if this is related. When I go to edit something like “our Services” section, it says I can add services or remove services, but there’s nothing showing the three I already added. It’s as if they have been added but it has forgotten that they have, because now I can’t see any way to edit the existing services. From memory in the “our services” section it should be showing the three I already added so I can edit them?

    The same applies to the sliders, we have three, but there’s nothing showing in the customisation section, just the option to add a slide, or save.

    Thanks as always for your time.

    @weblizar sorry for wasting your time, I just went to check the site again, and today it looks perfectly fine on my laptop, the menus, the icons, all fine.

    I will be doing more work on the site so if I do spot anything I will let you know, but for now it appears to be fine.

    Very strange behaviour from it yesterday, but it’s fine today! πŸ™‚

    Thanks again for the replies, top service.

    Theme Author weblizar

    (@weblizar)

    @stellarmigration – Thanks

    misko903

    (@misko903)

    Hello,
    After last update of Enigma My webpage width is shrinked.

    jastrabie.online
    I have added this to custom CSS, but the elements like date, text and so on are still not in one row.

    .container {
        width: 100%;
    }

    could someone navigate me, which CSS should be updated?

    Theme Author weblizar

    (@weblizar)

    Hello,

    Did you follow the steps I told you in thread tilte ?

    Thanks,…

    misko903

    (@misko903)

    No, as I dont know about it until I found this thread… Is there a way to do it again like you suggested?

    Theme Author weblizar

    (@weblizar)

    @misko903 – First tell me which was your running version of theme before the upgrade to latest ?

    SO I will help. Thanks

    I dont remember exactly, but currently I am using the latest 7.1.6 – I am updating every possible update. So the previous available release before 7.1.6 – through wordpress .

Viewing 15 replies - 46 through 60 (of 68 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.