WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] Upgrade from 1.6.2.1

[Resolved] Upgrade from 1.6.2.1

  • Hi,

    I have latest WP, I have the old legacy Attachments 1.6.2.1, as indicated. I have code like this to display those attachment images in a slider:

    if( function_exists( 'attachments_get_attachments' ) ) {
        $attachments = attachments_get_attachments();
        $total_attachments = count( $attachments );
    	$slides_index=0;
    	for( $i=0; $i<$total_attachments; $i++ ) {
    		$theid = $attachments[$i]['id'];
    		$full_img_url = wp_get_attachment_url($theid);
    		// GET LINK FROM RPS IMAGE GALLERY (RPS IMAGE GALLERY PLUGIN REQUIRED
    		$img_link_url = get_post_meta( $theid, '_rps_attachment_post_gallery_link', true );
    		// END GET LINK FROM RPS IMAGE GALLERY
    		$img_post_title = $attachments[$i]['title'];
    ?>
    							<div class="tt_slide" id="slide<?php echo $slides_index; ?>" style="left:<? echo (920*($slides_index)); ?>px">
    							<a href="<?php echo $img_link_url; ?>" title="<?php echo $img_post_title; ?>"><img src='<?php echo $full_img_url; ?>' width='878' alt="<?php echo $img_post_title; ?>" /></a>
    							</div>

    When I upgraded to the latest attachments, and migrated the data, I end up with no attachments showing up? Do I need to re-write the code above to be exactly like your example on plugin home page? Or is there something else wrong?

    I really cannot end up losing the attachment data, or the links I am pulling using RPS Image Gallery plugin as I have added links to my attachments which I use to link out.

    Appreciate your help, and great plugin!

    Thanks you,
    -Brett

    http://wordpress.org/plugins/attachments/

Viewing 1 replies (of 1 total)
Viewing 1 replies (of 1 total)
  • The topic ‘[Resolved] Upgrade from 1.6.2.1’ is closed to new replies.