Support » Plugin: Advanced Post List » Upgrade 4.0.1 – no results from custom post types.

  • Resolved anghorpl

    (@anghorpl)


    Hi,

    After update list with custom post types doesnt return any records.
    I’ve changed post number from -1 to 2000 but it doesn’t help.

    Is there a preview mode that shows returned elements as it was in vesion 0.3?

    • This topic was modified 2 years, 10 months ago by anghorpl.
Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Don’t know if this one is related: settings page for the plugin returns blank page.

    Plugin Author EkoJR

    (@ekojr)

    I believe it could be an issue with fetching the design to render.

    1. Go to Edit Post List.
    2. Enable ‘Empty Message’, and add some form of placeholder.
    3. Go to the site location where the Post List is being rendered.

    A. If you see your placeholder, then that is good.
    B. If you still see nothing, then there is a problem.

    With the way WP functions with edit post data, the preview concept was defunct, but the customizer functionality would be a possibility.

    Plugin Author EkoJR

    (@ekojr)

    Settings page def should not be showing up blank. Something might be conflicting if that is happening.

    OK. rendering was OK so I dig deeper.

    Problem is that my custom posts doesn’t belongs to any category and therefore was not displayed in list. There should be fail-switch on “All/any” option that include elements without assigned taxonomy.

    Plugin Author EkoJR

    (@ekojr)

    That might be a key clue.

    It is suppose to set the post type when it is set, including any/all. I’ll have to run some tests and find out why it isn’t picking up that up during the upgrade.

    The Any/All is a default setting for both the Post Type, and Taxonomy, but the post type simply just needs to be active. I did notice a bug when editing, it will set a different default (1 active taxonomy), but the database has it set to any. It was a bug I noticed later that I was hoping wouldn’t see too much use, but I will have to correct the UX in JavaScript.

    I am having same problem. After updating to 0.4.1 where I use plugin stop showing up. Luckily I had older version So I am using that now. Please let as know when this will be fixed.

    Plugin Author EkoJR

    (@ekojr)

    Your issue may not be a post-effect ( continuous affect ).

    1. Go to Edit Post List.
    2. Enable ‘Empty Message’, and add some form of placeholder.
    3. Go to the site location where the Post List is being rendered.

    A. If you see your placeholder, then that is good.
    B. If you still see nothing, then there is a problem.

    If you end with B, then there is a known issue with the slug itself.

    Plugin Author Advanced Post List

    (@advancedpostlist)

    I added a possible fix with Post Lists not Displaying when certain plugins are active, and/or using a slug that is identical to the post/page.

    0.4.2.a1 Fix Post Lists not displaying.

    The problem was with the parse_query where some plugins modify queried data, and was either returning the wrong object, or nothing at all. Took awhile, but this might solve most of the display issue.

    Please let me know if this fixes your issue.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘Upgrade 4.0.1 – no results from custom post types.’ is closed to new replies.