Support » Plugin: Cloudflare » Updated to v3.2 plugin, can’t access the Settings page in WordPress

  • Resolved Kai2810

    (@kai2810)


    Hi,

    Updated my plugin to V3.2. Now I cannot access the Settings tab. Home and Analytics is accessible, but dorky at times.

    Anyone else experiencing this problem?

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 20 total)
  • This is the first time we’re hearing about this issue. Could you send browser console error logs when trying to access Settings tab.

    Hi there, thanks for the quick response.

    I’m using the Chrome console log thing, not sure if that’s the best way to do it. Right clicked on the error messages that popped up on the console when I clicked on settings.

    View post on imgur.com

    Attached is the log.
    https://1drv.ms/u/s!Aj99irJinMf5guYEbCLpXZE-F-mYCQ

    • This reply was modified 2 years, 10 months ago by Kai2810.

    Hi thellimist,

    Any updates on this issue?

    Hi @kai2810 that error should not have happened. It shouldn’t be related but could you purge cache from Cloudflare, browser and any cache plugins you have.

    I experienced the same issue on new installs of 3.2.0. After entering my email address and API key, the page displays “Please select a domain that is provisioned with Cloudflare.” just below the Home, Settings and Analytics buttons. Cleared cloudflare, and local cache (no cache plugins). Tried reinstalling, but no luck. Running WP 3.7.3. Here’s the console output:

    compiled.js?ver=3.2.0:25 Download the React DevTools for a better development experience: https://fb.me/react-devtools
    compiled.js?ver=3.2.0:44 Download the React DevTools for a better development experience: https://fb.me/react-devtools
    compiled.js?ver=3.2.0:44 action @ 08:22:58.588 @@router/LOCATION_CHANGE
    compiled.js?ver=3.2.0:44 action @ 08:22:58.622 CONFIG_FETCH
    compiled.js?ver=3.2.0:44 action @ 08:22:58.718 @@router/LOCATION_CHANGE
    compiled.js?ver=3.2.0:44 action @ 08:22:58.741 CONFIG_FETCH_SUCCESS
    compiled.js?ver=3.2.0:44 action @ 08:22:58.745 CONFIG_UPDATE_BY_KEY
    compiled.js?ver=3.2.0:44 action @ 08:22:58.760 INTL_FETCH_TRANSLATIONS
    compiled.js?ver=3.2.0:44 action @ 08:22:58.859 INTL_FETCH_TRANSLATIONS_SUCCESS
    compiled.js?ver=3.2.0:44 action @ 08:22:58.863 APPLICATION_INIT
    compiled.js?ver=3.2.0:44 action @ 08:23:06.918 USER_LOGIN
    compiled.js?ver=3.2.0:44 action @ 08:23:07.934 USER_LOGIN_SUCCESS
    compiled.js?ver=3.2.0:44 action @ 08:23:07.950 @@router/CALL_HISTORY_METHOD
    compiled.js?ver=3.2.0:44 action @ 08:23:08.028 ZONES_FETCH
    compiled.js?ver=3.2.0:44 action @ 08:23:08.044 @@router/CALL_HISTORY_METHOD
    compiled.js?ver=3.2.0:44 action @ 08:23:08.049 @@router/LOCATION_CHANGE
    compiled.js?ver=3.2.0:44 action @ 08:23:09.688 ZONES_FETCH_SUCCESS
    compiled.js?ver=3.2.0:44 action @ 08:23:09.714 ZONE_SET_ACTIVE_ZONE
    compiled.js?ver=3.2.0:44 action @ 08:23:23.904 @@router/CALL_HISTORY_METHOD

    If I delete 3.2.0 and install 3.1.1, there are no issues.

    Thanks, we’re working on the issue. Tracked internally PI-1035

    @frogtown, could you send a screen shot of what you’re seeing in the Cloudflare plugin settings page? I need to know if the upper left corner of the page shows the zone name.

    How many zones are added to your Cloudflare account? Is it more than 20?

    • This reply was modified 2 years, 10 months ago by thellimist.

    Hi. Yes, it does show the correct domain name in the upper left corner next to the cloudflare logo on the settings page. We have 52 in our cloudflare account.

    Hi there,

    I have this same issue with one site that I just recently migrated from https://dev.miresici.ro to https://www.miresici.ro (via go live update urls plugin). The domain showed in the admin is correct (Settings -> General) and all, cleared caches all over the place, but still have this in my admin:

    “Cloudflare admin page”

    • This reply was modified 2 years, 10 months ago by dsecareanu.
    • This reply was modified 2 years, 10 months ago by dsecareanu.

    Same here, the zone name shows up on my settings page as well.

    Hi,

    We’ve a fix for the issue. We’ll be releasing a new version near feature.

    Thanks

    I’ve released v3.2.1. Could you check if it has fixed the issue?

    Thanks

    I just updated to v3.2.1 and it did not fix the issue. At least I don’t believe it did. I am in a Pantheon multidev environment and the particular environment is not on Cloudflare. Ex: I am viewing the plugin settings on dev-mysite.com, but Cloudflare manages mysite.com. I have entered the email address and the Global API Key on the settings page and I see the three buttons: Home, Settings and Analytics. No matter which one I click, I see “Please select a domain that is provisioned with Cloudflare” and “Version: 3.2.1”. I am happy to provide any more information you might need. Just let me know.

    What if you view it from mysite.com?

    Hi. 3.2.1 fixed the issue I was having with more than 20 zones. Thanks!!

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 20 total)
  • The topic ‘Updated to v3.2 plugin, can’t access the Settings page in WordPress’ is closed to new replies.