WordPress.org

Support

Support » Installation » [Resolved] Updated to 3.2.1 – And All Went Blank

[Resolved] Updated to 3.2.1 – And All Went Blank

  • Updating from 3.0.3 from the Dashboard to 3.2.1. The updater said the installation was successful, no problems reported. So I went back to the dashboard. Got a blank screen. Went to the blog, same problem, nothing there.

    So what could the problem be?

    Should I reinstall the older version of WordPress? Is the database corrupted?

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • esmi

    @esmi

    Forum Moderator

    Try:
    – switching to the Twenty Eleven theme by renaming your current theme’s folder in wp-content/themes and adding “-old” to the end of the folder name using FTP or whatever file management application your host provides.

    resetting the plugins folder by FTP or phpMyAdmin.

    – re-uploading all files & folders – except the wp-content folder – from a fresh download of WordPress.

    – re-running the upgrade manually using /wp-admin/upgrade.php.

    Thank you. I will try that.

    Before I saw your answer, I looked at the blog again. The screen now says:

    Fatal error: Cannot redeclare is_post_type_archive() (previously declared in /hermes/bosweb/web142/b1424/ipw.mattbors/public_html/blog/wp-includes/query.php:163) in /hermes/bosweb/web142/b1424/ipw.mattbors/public_html/blog/wp-content/plugins/custom-post-type-archives/post-type-archives.php on line 384

    Does this affect your advice or confirm your suspicions?

    Hey, it all worked! Thanks!!

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘[Resolved] Updated to 3.2.1 – And All Went Blank’ is closed to new replies.
Skip to toolbar