Support » Theme: Flat » Updated to 1.5.7 Pages still blank

  • Hi,
    I have downloaded and activated 1.5.7, the Homepage and posts work, but all pages are blank except for the sidebar. Viewing page source shows the content is being delivered, but the page remains steadfastly blank
    I’d include the URL but it is NSFW

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • I went back to 1.5.5 until this issue is resolved.

    Can you give me a screenshot for further checking?

    None of my pages are showing their content, either. Viewing page source in Chrome shows the content is not being delivered. The last line is this:

    <div id="primary" class="content-area col-lg-9">

    All of my pages are blank too. Posts are displaying fine. Has anyone come up with a fix for this ? Cheers

    *edit*

    I have enabled the default theme in case its a problem with wordpress itself, the pages are displaying as they should.

    I am having the same problem. Pages are blank – only showing the sidebar. The home page and posts show up fine. Disabled all plugins which did not fix it. Looks like its related to the theme.

    This is the error I am getting in my logs:

    [20-Feb-2015 13:55:06 UTC] PHP Fatal error: Call to undefined function flat_hook_page_before() in D:\home\site\wwwroot\wp-content\themes\flat\page.php on line 2

    HERE IS THE FIX…

    In the theme editor replace the entire contents of hooks.php with the latest version from yoarts github repository…

    https://github.com/yoarts/flat/blob/master/dist/inc/hooks.php

    Thanks for the fix link, rushonrok. Replaced hooks.php, and pages are now appearing correctly.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘Updated to 1.5.7 Pages still blank’ is closed to new replies.