Support » Plugin: Site Kit by Google » Updated to 1.0.2. and everything disappeared

  • Resolved eaglejohn

    (@danielbenjamins)


    I just updated to 1.0.2. and everything disappeared from both the Site Kit admin page and the dashboard widget. Doesn’t show anything, probably due to this console error:

    allmodules.js:1 Uncaught TypeError: Cannot read property 'withFilters' of undefined
        at Module.<anonymous> (allmodules.js:1)
        at s (allmodules.js:1)
        at Object.<anonymous> (allmodules.js:1)
        at s (allmodules.js:1)
        at a (allmodules.js:1)
        at allmodules.js:1
        at allmodules.js:1
    (anonymous) @ allmodules.js:1
    s @ allmodules.js:1
    (anonymous) @ allmodules.js:1
    s @ allmodules.js:1
    a @ allmodules.js:1
    (anonymous) @ allmodules.js:1
    (anonymous) @ allmodules.js:1
    googlesitekit-wp-dashboard.js:1 Uncaught TypeError: Cannot read property 'withFilters' of undefined
        at Module.187 (googlesitekit-wp-dashboard.js:1)
        at a (googlesitekit-wp-dashboard.js:1)
        at n (googlesitekit-wp-dashboard.js:1)
        at googlesitekit-wp-dashboard.js:1
        at googlesitekit-wp-dashboard.js:1
Viewing 13 replies - 1 through 13 (of 13 total)
  • Plugin Support Renee Johnson

    (@reneesoffice)

    Could you try clearing your caches (plugin, browser, service or host-level) and let us know if the error persists?

    Dan

    (@danbisongriduk)

    Also getting the same issue

    niklasolai

    (@niklasolai)

    I have the same issue, is any solution for this problem?

    Plugin Support Renee Johnson

    (@reneesoffice)

    When you deactivate and reactivate Site Kit, does the dashboard restore?

    massimopaolini

    (@massimopaolini)

    I’m having the same problem. The data starts to load then the page goes blank. I have reloaded the plugin, same.
    I can see the dashboard widget with data in it.

    niklasolai

    (@niklasolai)

    Renee the dashboard does not restore itself when i deactivate and reactivate site kit. I have also tried doing a reinstall, that does not work either. I have tried flushing the site cache and doing it from another browser also, but nothing of it works.

    Plugin Support Renee Johnson

    (@reneesoffice)

    Thanks so much for following up! We’re investigating the issue, and I’ll report back with updates.

    Plugin Support James Osborne

    (@jamesosborne)

    @danielbenjamins Are you still encountering the same errors with the latest version of Site Kit installed?

    massimopaolini

    (@massimopaolini)

    Just upgraded to the new version. I can see the dashboard data on the WP dashboard. But every time I try to open the individual screen, the system starts displaying then disappears.

    Plugin Support James Osborne

    (@jamesosborne)

    @massimopaolini Can you open a new support ticket and we can hopefully assist you.

    massimopaolini

    (@massimopaolini)

    @jamesosborne will do, thank you.

    Plugin Support Renee Johnson

    (@reneesoffice)

    @danielbenjamins we’ve just released version 1.1.0 and advise updating. While we’re still addressing your particular issue for a permanent fix, you can usually bypass the blank page by doing a hard refresh (on a Mac, by pressing command + shift + r). I’ll keep you updated on the progress of the issue being resolved.

    Plugin Support James Osborne

    (@jamesosborne)

    @danielbenjamins Just following up with you in relation to the dashboard not populating. As mentioned in another support thread have made some significant upgrades to the plugin as of version 1.1.2. I believe this update will resolve your issue with the dashboard not displaying/populating.

    Thanks again for highlighting these issues, you’ve been very active at the early stages when it comes to assisting with such issues. You’ve been able to identify issues which we were since able to work on and address.

Viewing 13 replies - 1 through 13 (of 13 total)
  • The topic ‘Updated to 1.0.2. and everything disappeared’ is closed to new replies.