Support » Fixing WordPress » Updated site to 5.5.1 site doesn’t work

  • Resolved idesign0149

    (@idesign0149)


    Hello,
    I updated my site to 5.5.1 but the site doesn’t seem to load correctly anymore, I have tried turning on debug and fixed the errors but it made no difference. I noticed when I go to Dashboard > Updates I get these errors:

    Notice: Trying to get property ‘current’ of non-object in /home/eyedesi2/public_html/jmkcctv/wp-admin/update-core.php on line 41

    Notice: Trying to get property ‘locale’ of non-object in /home/eyedesi2/public_html/jmkcctv/wp-admin/update-core.php on line 41

    Notice: Trying to get property ‘locale’ of non-object in /home/eyedesi2/public_html/jmkcctv/wp-admin/update-core.php on line 43

    Notice: Trying to get property ‘locale’ of non-object in /home/eyedesi2/public_html/jmkcctv/wp-admin/update-core.php on line 45

    Notice: Trying to get property ‘response’ of non-object in /home/eyedesi2/public_html/jmkcctv/wp-admin/update-core.php on line 62

    Which makes me think there was a problem when updating (but I didn’t receive any errors). I have tried to reinstall the update via the updates page and via ftp and still no change.

    I would be extremely greatful if anyone could let me know what might be wrong with it.

    Thanks in advance.
    Claire

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Moderator James Huff

    (@macmanx)

    Volunteer Moderator

    Try downloading WordPress again, access your server via SFTP or FTP, or a file manager in your hosting account’s control panel (consult your hosting provider’s documentation for specifics on these), and delete then replace your copies of everything on the server except the wp-config.php file and the /wp-content/ directory with fresh copies from the download. This will effectively replace all of your core files without damaging your content and settings.

    Some uploaders tend to be unreliable when overwriting files, so don’t forget to delete the original files before replacing them.

    Thread Starter idesign0149

    (@idesign0149)

    Hi James,

    That fixed it, thank you so much for your quick reply and help!

    Thanks Again,
    Claire

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Updated site to 5.5.1 site doesn’t work’ is closed to new replies.