WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] Update to 7.0.1 – admin page blank

[Resolved] Update to 7.0.1 – admin page blank

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 46 total)
  • Oriante
    Member

    @oriante

    Same problem here. Where did you download the version 7.0? I need my admin panel back 🙁

    Plugin Author Greg Ross
    Participant

    @gregross

    The first time you hit a page after the upgrade you’ll find a delay as WP Satistics processes the database changes, if you wait a bit the page should render when that completes. Otherwise, reloading the page should also work fine.

    geurvanmaillard
    Member

    @geurvanmaillard

    Nope, admin pages (eg. http://www.maillard.nl/wp-admin/index.php) is blank and stays blank. Even after reloading after 5 minutes …

    geurvanmaillard
    Member

    @geurvanmaillard

    @oriante: I can send you a zip-file with 7.0
    Mail me at geur.van.maillard@gmail.com

    Plugin Author Greg Ross
    Participant

    @gregross

    You can download 7.0 from wordpress.org (http://downloads.wordpress.org/plugin/wp-statistics.7.0.zip), but there’s really just a single line difference between the two and it has to do with the upgrade tot he database.

    If you look at the source code to the blank page (usually ctrl-u) do you see any errors at the end of it?

    Are you seeing any errors in your PHP or web server logs?

    MichelV69
    Member

    @michelv69

    I had the same problem…. repeated refreshes, no errors in PHP logs, admin page was blank (2 – 3 mins wait, followed by refreshes) and post-content screens stopped content display at point the widget was executed.

    I manually disable the plugin by renaming the directory to verify the issue, then restored the name … and the problem seems to have gone away. The widget runs as expected, the admin panel is back and all seems well.

    ezacharyk
    Member

    @ezacharyk

    I just upgraded about 20 minutes ago and have hit the same problem. My error logs show a premature end of script error.

    It is from this plugin as renaming the plugin directory fixes the issue.

    geurvanmaillard
    Member

    @geurvanmaillard

    Yep, renaming the directory (twice) did the job …

    ezacharyk
    Member

    @ezacharyk

    Well, I have renamed and renamed and renamed the directory a dozen times and it still does not work.

    Plugin Author Greg Ross
    Participant

    @gregross

    ezacharyk, can you provide the complete error message you see?

    Plugin Author Greg Ross
    Participant

    @gregross

    MichelV69, geurvanmaillard, that is very strange but glad it is working for you.

    ezacharyk
    Member

    @ezacharyk

    On a second look, the errors I have in my log are not from this plugin, they just happened around the same time. Sorry about that.

    However, I have still not found a resolution. I tried renaming the directory and then installing the plugin fresh, but that did not work.

    I checked a 3rd site I run that uses this plugin, which I have not updated yet, and it is running 6.1. I usually updated all my sites around the same time, so on the two sites I am having an issue with, would most likely have gone from version 6.1 to 7.0.1

    Could that have been the issue?

    Plugin Author Greg Ross
    Participant

    @gregross

    No problem, do you have access to your sql server through phpMyAdmin or another avenue?

    If so run the following SQL line on your wordpress database and see if it WP Statistics works afterwards:

    UPDATE wp_options SET option_value='7.0.1' WHERE 'option_name' = 'wp_statistics_plugin_version'

    ezacharyk
    Member

    @ezacharyk

    I had to remove the single quotes from around option_name, but that worked.

    Oriante
    Member

    @oriante

    I renamed the folder via FTP and disabled the plugin. Now I can browse the admin pages. This is a great plugin and I think I will wait the other update to use it again without any problems.

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 46 total)
  • The topic ‘[Resolved] Update to 7.0.1 – admin page blank’ is closed to new replies.