WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » RSS Image Feed » [Resolved] Update broke my feed too.

[Resolved] Update broke my feed too.

  • I’ve been using your plugin for several months. Thank-you it worked for me when nothing else would. I have an ebook site and I use WP-robot to populate the posts, then I publish the feed in an RSS to email newsletter. I like to include the images in my posts, but it doesn’t make it a featured image. Fortunately, your plugin puts the image in the feed and my newsletter looks great.

    The new update broke my feed in MailChimp and the images stopped showing, then the feed broke altogether. Then I tried disabling your plugin and installing some others and ended up breaking my site. No matter what I tried I couldn’t get it fixed. Finally had to have my host restore a full backup to get things working again.

    The old version of your plugin was in the old backup so everything is working again. I just have to make sure and not accidently update it. The error I got was the extra line error too. It might have something to do with pulling featured images instead of first images. Good luck.

    https://wordpress.org/plugins/rss-image-feed/

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author tepelstreel

    @tepelstreel

    I’m very sorry to read that. I try to come up with a fix for all that as soon as I can actually see what happens to others. It still works perfect in my live and testing environments. Well, even better since there are no pictures anymore left out.

    And thanks, luck is what I need in deed. 🙂

    Plugin Author tepelstreel

    @tepelstreel

    Well, a new version is available.

    I hope it works for you, in my testing environment and in live environment, I don’t have any errors occuring.

    Everything should be fixed.

    Thank-you and congrats on getting it fixed. I’ll let you know once I test it out, but it probably won’t be for awhile. I’ll have to wait on a day that I don’t have any paying customers, just in case I have to do a restore again.

    Plugin Author tepelstreel

    @tepelstreel

    Thanks! I really hope, it works.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘[Resolved] Update broke my feed too.’ is closed to new replies.
Skip to toolbar