• Resolved themathers

    (@themathers)


    Hi,
    I have just found out that the latest update 1.4.4 does not recognize new reusable blocks. I added a few new ones and it could only see the old ones and not the new ones. And again I had to roll back to 1.4.3, clear data and I can see the old and new reusable blocks now. IMO, update 1.4.4 has many issues and would cause many conflicts. This is to let you know the issue, I’m going to stick with 1.4.3 for now.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author covertnine

    (@ttoomey)

    Are you certain?

    I opened this up on the C9 Starter theme site I have and I was able to see reusable blocks I just added no problem in the modal popup.

    Are you seeing any console errors or anything like that?

    Thread Starter themathers

    (@themathers)

    Yes, I am. I tried several times. I manage my reusable blocks in Appearance/C9 Reusable Blocks, not in the page/post edit. The new added ones just didn’t show up in modal popup. You will have to clear all data/cache to be able to see them. For sure, this update has a conflict with something, but from here, I can only say that it has somewhat issue with the data/cache or some sort. And no, there is no errors shown/reported as I could still create new ones.

    Thread Starter themathers

    (@themathers)

    This issue could be caused by other plugins, clearing cache of web browser would fix the issue. Thank you for the support 🙂

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Update 1.4.4 does not see new reusable blocks’ is closed to new replies.