WordPress.org

Forums

TablePress
[resolved] Unwanted gap when I add more than 2 columns (4 posts)

  1. Kagamaru
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello Tobias,

    I love Tablepress, but am having a small issue.
    http://i59.tinypic.com/2eg5uok.png
    Whenever I add more than two colums, each column wraps to two lines and adds a gap just before the last column.

    I've tried the "...last child {float:none}" suggestion found in another post, to no avail. I've also tried setting th widths with !important which shortens the cells, but the gap and line wrap remain.

    Any ideas?

    Thanks in advance!

    https://wordpress.org/plugins/tablepress/

  2. TobiasBg
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi,

    thanks for your post, and sorry for the trouble.

    The "last child" issue would also be my assumption here. Can you please post a link to the page with the table where this problem happens, so that I can take a direct look? Thanks!

    Regards,
    Tobias

  3. Kagamaru
    Member
    Posted 1 year ago #

    Tobias,

    I haven't launched the site yet and am working on it locally. Let me see if I can get it up somewhere. I'll keep you posted.

    Thank you for your lightning fast response.

  4. TobiasBg
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi,

    yes, that would be great! Thanks!

    Regards,
    Tobias

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • TablePress
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic