Support » Plugin: Stealth Publish » Uninstalled but new posts don't seem to appear

  • Resolved opentoesock

    (@opentoesock)


    Hi,

    Client wanted to stealth publish some posts for a category page so I installed SP because it worked great for other clients. Now that they want to go live with those previously stealth posts, I uninstalled SP and wiped this from the functions file:

    // Have the Stealth Publish? checkbox checked by default.
    add_filter( 'c2c_stealth_publish_default', '__return_true' );

    I don’t believe there is any other install of Stealth Publish on the site.

    Problem now is that the new post has been published and does not appear on the category page like all the other posts like it.

    Is there something else I can do to ensure that the uninstall ‘took’?

    Thanks in advance for your help!

    https://wordpress.org/plugins/stealth-publish/

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Thread Starter opentoesock

    (@opentoesock)

    OK forgot something basic — which was to clear the cache from W3Total Cache plugin. I did this and all set. Nothing Stealth Publish related! Thanks.

    Plugin Author Scott Reilly

    (@coffee2code)

    WordPress & Plugin Developer

    @opentoesock : Hi,

    Thanks for the follow-up and checking into caching being the culprit. As you would’ve suspected and hoped from the plugin, once it is deactivated it has no lingering effects on the site.

    Cheers!

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Uninstalled but new posts don't seem to appear’ is closed to new replies.