Support » Plugin: WooReer (formerly WooCommerce Shipping Distance Matrix) » Undefined index: label Error after updating the plugin

  • Resolved akberovr

    (@akberovr)


    Hello.

    I was using Shipping distance matrix along side Checkout Address Autocomplete for WooCommerce plugin. It was working fine except for estimation of km for delivery(Which was showing the same km prediction all the time). I updated the plugin and now it is not even working.

    And there are two error are shown.
    1)Notice: Undefined index: label in /Applications/XAMPP/xamppfiles/htdocs/rGithub/wp-content/plugins/wcsdm/includes/class-wcsdm.php on line 1992

    2) WCSDM_3_ERROR => Destination parameter is empty

    Why would it be the case?

    Looking forward to hearing from you!

Viewing 5 replies - 16 through 20 (of 20 total)
  • But there is no update seems to be available for me for the Wooreer plugin

    Plugin Author Sofyan Sitorus

    (@sofyansitorus)

    Well it suppose has update notice:

    https://goo.gl/Qgae1F

    But you can download and install the latest version manually at URL below:

    https://downloads.wordpress.org/plugin/wcsdm.zip

    @sofyansitorus I’ve updated the plugin and changed all the setting accordingly, even api keys have been updated.

    but error are still remaining. But now number of the lines has changed.

    1) WCSDM_3_ERROR => Shipping destination field is empty:
    2)WCSDM_3_ERROR => Destination parameter is empty
    3)Notice: Undefined index: label in /Applications/XAMPP/xamppfiles/htdocs/rGithub/wp-content/plugins/wcsdm/includes/class-wcsdm.php on line 2157

    • This reply was modified 8 months, 1 week ago by  akberovr.
    • This reply was modified 8 months, 1 week ago by  akberovr.
    akberovr

    (@akberovr)

    @sofyansitorus I think I figured out the way this error happens.
    When I clear the browser cache add a product to cart Undefined index: label occurs. Right after me adding a product this error shows up. Then I fill the checkout form but nothing happens seems like it doesn’t work. But if I reload the page error goes away and plugin seems like to be working.

    Such a weird situation? What really be the reason for this?

    @sofyansitorus Looking forward to hear the answer.

    Plugin Author Sofyan Sitorus

    (@sofyansitorus)

    You need to activate the WooCommerce shipping debug options then you will see the reason.

Viewing 5 replies - 16 through 20 (of 20 total)
  • The topic ‘Undefined index: label Error after updating the plugin’ is closed to new replies.