WordPress.org

Forums

Admin Columns
[resolved] Undefined index for custom image sizes (4 posts)

  1. robnero
    Member
    Posted 1 year ago #

    The setup:

    • Using Admin Columns v2.1.1
    • custom post type
    • includes a custom image size for its logo.
    • ACF plugin to create logo field

    I chose to show the custom image size as the additional column. When I use the default "thumbnail" image size the logo shows up correctly. When I choose any custom image size that I have specified in the functions file, I get this error along with the custom image:

    Notice: Undefined index: image_size_w in /[path]/wp-content/plugins/codepress-admin-columns/classes/column.php on line 645

    Notice: Undefined index: image_size_h in /[path]/wp-content/plugins/codepress-admin-columns/classes/column.php on line 646

    http://wordpress.org/plugins/codepress-admin-columns/

  2. Tobias Schutter
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Thanks for reporting it. Fixed it and will release it in next patch.

    Get the latest beta from GitHub if you like.

  3. robnero
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm still getting the same error with version 2.1.1.

    Any thoughts?

  4. Jesper van Engelen
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    We had some more pressing issues to attend to in the latest update, so this will be fixed in the next major Admin Columns release!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Admin Columns
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic