Support » Plugin: Fourteen Extended » Undefined index

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author Brian Harris

    (@zgani)

    Can I ask where that message is displayed?

    Plus your set up configuration please i.e. WP version, plugin version & PHP version?

    Running on localhost with WP 3.9 Alpha, WP_Debug=True, DebugBar plugin active + Debogger plugin active returns no issues. Similar set up on live server with WP 3.8.1 also no issues – if we can pinpoint the message location I’ll be able to inspect the element and see if I can expose it on my side.

    Thanks,
    Zulf

    WP 3.8.1
    define(‘WP_DEBUG’, true); (although I have now set it to false)
    Theme: Twenty Fourteen
    Plugin Fourteen Extended Version 1.2.2

    phpinfo reports : PHP Version 5.2.6-1+lenny16

    The website is installed in a subdirectory /htdocs/web

    The message only occurs on the static home page, not on other pages or posts.

    Plugin Author Brian Harris

    (@zgani)

    Thanks for the info Adrian.

    I’ll get right on it and see what needs doing to get it sorted.

    Regards,
    Zulf

    Hi, I have the same problem here. Home page links to a static page and I have the same message only to this page.
    Notice: Undefined index: tag-name in C:\xampp\htdocs\……\wp-content\plugins\fourteen-extended\functions.php on line 58

    Did you solve this problem..?

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Undefined index’ is closed to new replies.