• I use the wp cli to manage my wordpress setup. When i use your plugin i get an error. Looks like a class is not instansiated on the command line yet.

    PHP Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function check_wpml() on null in ./wp-content/plugins/fish-and-ships/fish-and-ships.php:2668

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Author wpcentrics

    (@wpcentrics)

    Thank you for your feedback. We will check it on monday.

    Regards,
    Carles Martin
    wp-centrics support team

    Plugin Author wpcentrics

    (@wpcentrics)

    Hi @casperhoude, we tested it with wp-cli and can’t reproduce the issue.

    It occurs with any wp-cli command? or only on some of them? in this case, what?

    Please, can you check if there is some incompatibility with some other plugin, or your theme?

    Here says how to check without other plugins / theme:
    https://make.wordpress.org/cli/handbook/guides/identify-plugin-theme-conflict/

    Thanks in advance,
    Carles Martin

    Thread Starter casperhoude

    (@casperhoude)

    It breaks on any on my end. Can be a plugin error, but it feels more like a forgot to load something error.

    I will check some more on my end later this week.

    Plugin Author wpcentrics

    (@wpcentrics)

    …the function check_wpml() it’s inside the main class plugin. This class is defined on the main plugin file, and loaded on it, just at the end.

    Can you confirm you doesn’t have this error on the wp-admin/ screens (not wp-cli)?

    In any case: default theme (any WP theme or storefront) + WooCommerce and Fish and Ships plugins only causes the same error?

    Thanks,
    Carles.

    Thread Starter casperhoude

    (@casperhoude)

    I was puzzling, and it seems to be a conflict using WPML String Translation.

    Had some more weird bugs lately using wpml, but there should be a nice bit update next week. Thanks for listening, and helping!

    Plugin Author wpcentrics

    (@wpcentrics)

    Hi @casperhoude. Thanks for your feedback.

    I’ve tested with latest stable WPML (10.4.12) and RC 10.5 and doesn’t give any bug to me.

    Please, can you try to deactivate / activate one by one your plugins, to tell me which of them causes the incompatibility issue?

    Thanks in advance,
    Carles.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.