Support » Plugin: Yoast SEO » Unable to update company logo in configuration wizard

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • MariusG

    (@marius_codeinwp)

    Hi @biblestudyradio,

    Please let us know what version of Yoast SEO you are using. In addition, if you were to set the company logo at SEO → Search Appearance, would it save as expected?

    We are looking forward to hearing from you.

    Thread Starter BSR

    (@biblestudyradio)

    Thanks. It works from the SEO -> Search Appearance. It won’t work from the Configuration Wizard.

    Plugin Support devnihil

    (@devnihil)

    @biblestudyradio If the features of the configuration wizard aren’t working as expected this may be due to a theme or plugin conflict. We would recommend checking for a conflict if setting the company logo is not able to be set from the configuration wizard and we have a guide on this here: https://kb.yoast.com/kb/how-to-check-for-plugin-conflicts

    Also, if you are experiencing difficulties in running the Configuration Wizard, all the settings that this feature configures can also be setup manually by filling out the information in the settings as described under ‘Using the Wizard Manually’ here: https://kb.yoast.com/kb/yoast-seo-installation-wizard/

    Plugin Support amboutwe

    (@amboutwe)

    This thread has been marked as resolved due to lack of activity.

    You’re always welcome to re-open this topic. Please read this post before open a new request.

    Thanks for understanding!

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Unable to update company logo in configuration wizard’ is closed to new replies.