Support » Plugin: The Ultimate Video Player For WordPress - by Presto Player » Unable to set poster img for more than one youtube video

  • Resolved voodo0dust

    (@voodo0dust)


    Hey guys,

    first, thanks for this great plugin.

    I encountered an issue with this plugin when adding more than one video and setting a poster image for each one. Although I added poster images for both of them (checked in the builder), only the last one gets displayed. Is this a know issue?

    I’m running WordPress WordPress 5.6.2, and the Version 0.0.53 of Presto Player.

    Thanks in advance,
    Nik

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author Andre Gagnon

    (@2winfactor)

    Hi Nik!

    Happy to help! However, it seems the link you sent just keeps loading and loading. I think maybe the sandbox server might be down or something. Could you take a look at that for me? Thanks!

    Thread Starter voodo0dust

    (@voodo0dust)

    Hey Andre,

    thank you so much for your quick answer. Obviously the loading animation made some problems, should work fine now. To quicken this up: instead of the selected picture the code shows the following image (obviously a fallback with the default thumbnail of the iframe: https://i.ytimg.com/vi/ZM-mGpWCx9U/maxresdefault.jpg).

    If you need any other information, please don’t hesitate to ask.

    • This reply was modified 4 months, 1 week ago by voodo0dust.
    Plugin Author Andre Gagnon

    (@2winfactor)

    Just to follow up – we were able to recreate this one on our end and are currently working on a fix. Thanks for your patience!

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.