Support » Plugin: CF7 Google Sheets Connector » Unable to save Google Access Code

  • Resolved tharun96

    (@tharun96)


    When i take google access code and save the wheel is just circling.
    and in access permissions (https://myaccount.google.com/permissions) , I do not have the request to allow.

    I gone through multiple solutions but din’t work for me.

    requesting to do the needful!
    Thank You

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • Plugin Author westerndeal

    (@westerndeal)

    Hello @tharun96
    Thanks for your message.

    First, You can authenticate only using a plugin, no need to go in google permission page to edit permissions.

    So, Deactivate the plugin again and remove the AUTH under 3rd party list for this plugin and then again reauthenticate.

    If there would be an issue, it will slow below in view debug log, let me know with the log along with the screenshot, to help you further to troubleshoot.

    Thanks
    Abdullah

    Hi @westerndeal,
    Firstly thank you for the response.

    I am trying to authenticate through the plugin from the beginning as i came across some of the solutions i was checking it out.

    Coming to the issue:
    I have deactivated and deleted Google sheet now. And installed and activated again but when i paste (Google access code) and click save the wheel is just circling.
    And the Debug log is empty now, but previously i got this error “Auth, Invalid OAuth2 access token”

    I was looking at this issue i used this code:

    define(‘WP_DEBUG’, true);
    define(‘WP_DEBUG_LOG’, true);
    define(‘WP_DEBUG_DISPLAY’, true);
    define(‘SCRIPT_DEBUG’, true);
    define(‘SAVEQUERIES’, true);
    

    Debug log is empty but got this error below Debug log:

    “Access code Can’t be blank”
    http://localhost/ci_learn/wordpress/wp-admin/admin.php?page=wpcf7-google-sheet-config

    Plugin Author westerndeal

    (@westerndeal)

    Hello @tharun96

    Thanks for the update,
    It looks no errors in the plugin, there might be some js conflict due to some another plugin. Can you once check it out like if you are using any other CF7 Addon then simply deactivate and check and try to authenticate?

    It proves like Access code is not saving so you can inspect an element and check the error in the console and let me know with the screenshot.
    Additionally, give me a screenshot of a list of plugins you are using, so that I can help you out further.

    Thanks
    Abdullah


    Sharing the screen shoots of plugins installed, error when above codes inserted and without the codes.
    Haven’t used any other CF7 Addon.
    Unable to find any error.

    Thank You!

    Plugin Author westerndeal

    (@westerndeal)

    Okay, send me screenshots to check and suggest you further.

    Plugin Author westerndeal

    (@westerndeal)

    @tharun96
    Thanks for the screenshot.

    It looks Access code is not allowing to paste and save,
    This could be the browser issue or cache issue or wamp issue.

    Can you open in a private window once and try pasting the AUTH code and hit save?
    If still same deactivate SMTP plugin and then try, if still same then one by one deactivate all the plugins and test.

    Make sure debug statement is used once in the wp-config.php file, may be declared multiple times.

    Let me know further.

    Thanks
    Abdullah

    Without debug codes:
    Error: Blank.
    Debug log: Empty.
    And the progress bar is just spinning.

    With debug codes when deactivated WP mail SMTP
    Error: “Access code Can’t be blank”
    Debug log: empty

    With debug codes when deactivated Essential Addons for Elementor &the above plugin.
    Error: “Access code Can’t be blank”
    Debug log: empty

    With debug codes when deactivated Elementor &the above plugin’s.
    Error: “Access code Can’t be blank”
    Debug log: empty

    I currently have CF7 Google Sheet Connector and Contact Form 7.

    Also same results when i used other browser(Internet Explorer).

    Plugin Author westerndeal

    (@westerndeal)

    Hi @tharun96,

    This is a weird issue.

    Can you check if there is any console error related to Java Script?

    Or Deactivate other plugins one by one and see if there is any conflict.

    Also enable wordpress debug by adding following in the wp-config.php file before /* That’s all, stop editing! Happy publishing. */

    define(‘WP_DEBUG’, true);

    define(‘WP_DEBUG_LOG’, true);

    define(‘WP_DEBUG_DISPLAY’, true);

    @ini_set(‘error_reporting’, E_ALL);

    define(‘SCRIPT_DEBUG’, true);

    define(‘SAVEQUERIES’, true);

    This will print errors in debig.log file which will be created under the wp-content folder.

    Thanks
    Abdullah

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.