WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » TheCartPress eCommerce Shopping Cart » Unable to open "porduct setup" tab after upgrading to WP 3.5

Unable to open "porduct setup" tab after upgrading to WP 3.5

  • Hi,
    I was creating a new product when I realized that (panic!) I’m unable to deploy “Product Setup” tab. It’s very important because now I can’t set up product’s price, so in fact I can’t sell new products.

    I think it must be due to the recent upgrade to WP 3.5

    Does anybody know how can I fix it?

    Thanks!

    http://wordpress.org/extend/plugins/thecartpress/

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Hi, seeing that no-one answered, I would go back to a recent backup before you upgraded to 3.5 , I had so many problems in the past with “upgrades” . I now always create a mock up site of the newest version WordPress, and test the plugins that I want to use. If it works, great, then I upgrade. Most of the time it takes a long time before all plugins are upgraded as well, so now most of the time I simply make a site, then leave it alone and never even upgrade.. if it works , what’s the problem. if it’s not broken, don’t try t fix it sort of idea.. good luck, Groggo

    Plugin Author Inigo Gonzalez

    @inigoini

    Hi,

    I have not had any issues with WP 3.5.

    Best regards

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Unable to open "porduct setup" tab after upgrading to WP 3.5’ is closed to new replies.
Skip to toolbar