Support » Fixing WordPress » Unable to insert pics since upgrade

  • Resolved AB-Portrait

    (@ab-portrait)


    Clicking on the “Add and image” icon in a post brings up the usual pop-up, it uploads a selected photo, allows me to do the usual tags etc, but when I click on “Insert into Post” the pop-up goes blank and does nothing. I left it for a full day and no change.

    I checked the versions of PHP and MySQL and they are fine. I only had one plug-in active and I’ve disabled that one.

    Everything else seems to be working, and using an image as a “featured” image works – but its just not inserting photos into pages or posts. Same with the Add Media button.

    http://calgaryportraiture.com is the site I’m currently working on.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Moderator Ipstenu (Mika Epstein)

    (@ipstenu)

    🏳️‍🌈 Halfelf Rogue & Plugin Review Team Rep

    http://wordpress.org/support/topic/troubleshooting-wordpress-32-master-list

    1) Turn off ALL your plugins.

    2) Try the default theme.

    Turning off plugins made no difference but changing theme did. Thanks Ipstenu.

    Moderator Ipstenu (Mika Epstein)

    (@ipstenu)

    🏳️‍🌈 Halfelf Rogue & Plugin Review Team Rep

    What theme were you using?

    I’m tryign to keep a list 🙂

    For me it was the Grooveshark Plugin for WordPress that caused the problem. I dearly love having music on my blog, so this will be missed, but I’d much rather be uploading images for my site.

    The theme was Beauty & Clean 1.0.2 by Your Inspiration Web

    Moderator Ipstenu (Mika Epstein)

    (@ipstenu)

    🏳️‍🌈 Halfelf Rogue & Plugin Review Team Rep

    I have the same problem when trying to “Insert into Post” a photo. The problem appears using Opera 11.50 browser. When i click “Insert into Post” i get a blank window and nothing happens.

    – I tried disabling plug-ins, but no change
    – I tried switching to Twenty Eleven theme, but no change

    The error console on Opera reports this:

    [14/7/2011 2:31:48 μμ] JavaScript - http://www.domain.com/blog/wp-admin/media-upload.php?type=image&tab=type&post_id=13487
    Inline script thread
    Uncaught exception: DOMException: INDEX_SIZE_ERR
    Error thrown at line 1, column 172088 in <anonymous function: setRng>(i) in http://www.domain.com/blog/wp-includes/js/tinymce/tiny_mce.js?ver=342-20110630:
        g.selectedRange=h.getRangeAt(0)
    called from line 1, column 160437 in <anonymous function: setContent>(k, j) in http://www.domain.com/blog/wp-includes/js/tinymce/tiny_mce.js?ver=342-20110630:
        h.setRng(f)
    called from line 1, column 319323 in <anonymous function: mceInsertContent>(z, D, E) in http://www.domain.com/blog/wp-includes/js/tinymce/tiny_mce.js?ver=342-20110630:
        p.setContent('<span id="__mce">\uFEFF</span>',{no_events:false});
    called from line 1, column 314080 in q(y, x, v) in http://www.domain.com/blog/wp-includes/js/tinymce/tiny_mce.js?ver=342-20110630:
        u(y,x,v);
    called from line 1, column 291213 in <anonymous function: execCommand>(x, v, z, p) in http://www.domain.com/blog/wp-includes/js/tinymce/tiny_mce.js?ver=342-20110630:
        if(r.editorCommands.execCommand(x,v,z))
    called from line 21, column 2 in send_to_editor(h) in http://www.domain.com/blog/wp-admin/js/media-upload.dev.js?ver=20110425:
        ed.execCommand('mceInsertContent', false, h);
    called from line 4, column 0 in http://www.domain.com/blog/wp-admin/media-upload.php?type=image&tab=type&post_id=13487:
        win.send_to_editor('<a href=\"http://www.domain.com/blog/wp-content/uploads/2011/07/Contest-TiDiGino6.jpg\"><img src=\"http://www.domain.com/blog/wp-content/uploads/2011/07/Contest-TiDiGino6.jpg\" alt=\"\" title=\"Contest-TiDiGino\" width=\"570\" height=\"381\" class=\"aligncenter size-full wp-image-13491\" /></a>');

    Why is there a backslash (\) inside code on the last lines?

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘Unable to insert pics since upgrade’ is closed to new replies.