Support » Fixing WordPress » unable to insert images in WP Version 3.5

  • Resolved llnaiman

    (@llnaiman)


    Just updated WP. Now I can’t insert images into blog post from my Media library. I click on add media button and nothing happens. Photodropper doesn’t work either. Is this a bug? Please advise. Thanks.

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 25 total)
  • Moderator keesiemeijer

    (@keesiemeijer)

    try:
    – reading the troubleshooting 3.5 master list to see if any of your problems is listed there: http://wordpress.org/support/topic/troubleshooting-wordpress-35-master-list

    – flushing any caching plugins you might be running, as well as server and/or browser caches.

    – deactivating all plugins to see if this resolves the problem? If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s).

    – switching to the default theme to rule out any theme-specific problems.

    – re-uploading all files & folders – except the wp-content folder from a fresh download of WordPress. by using FTP or whatever file management application your host provides (Manual Update).

    – re-running the upgrade via wp-admin/upgrade.php

    Drew Jaynes

    (@drewapicture)

    Docs Czar

    In addition to clicking ‘Add Media’ not working, are the flyout menus not displaying on the admin menu in the Dashboard? What about not being able to drag and drop widgets? If you’re experiencing any of the above you may have a javascript conflict. This article can help you troubleshoot that: http://codex.wordpress.org/Using_Your_Browser_to_Diagnose_JavaScript_Errors

    I had the same issue and in my case it was the plugin “custom field template” who created the error.

    Hi, I had the same issue, and I solved it adding: define(‘CONCATENATE_SCRIPTS’, false ); in my wp-config.php file just before require_once(ABSPATH . ‘wp-settings.php’);

    I hope it works for you.

    Thank you keesiemeijer and Drew Jaynes for your speedy reply. Problem solved. I turned off all plugins then re-activated them, and cleared browser/page caches. When that didn’t work, I deactivated plugins, and tried inserting media. Success! I then re-activated all plugins, except photodropper. Success! Thanks again.

    I had the same issue and in my case it was the plugin “custom field template” too.

    i hope they update the plugin asap.

    i had to deactivate the plugin [KK I Like It]

    I am not able to view any pictures I upload into posts. This happened after the recent upgrade to 3.5.

    Hi, I had the same issue, and I solved it adding: define(‘CONCATENATE_SCRIPTS’, false ); in my wp-config.php file just before require_once(ABSPATH . ‘wp-settings.php’);

    JoseVega’s tip did it for me by adding:

    define('CONCATENATE_SCRIPTS', false );

    To wp-config.php file

    I had plugin “magic fields”.
    If you have, also deactivate it.

    I don’t have the wp-config.php file. I don’t have the magic fields plugin.

    Have to say, after the upgrade inserting images has become a nightmare.

    Can’t close out of the insert image dialog…end up having to reload the entire page just to try again and end up in the same headache.

    ‘and how does one insert image from URL? I see where to click, but after that? Nothing.

    NOTE TO SELF: Next time there’s an update available…wait two weeks then wait another three.

    Yes I do agree with that. After this update uploading images seems to be more of a hassle than easier. Took bad you can’t undo the upgrade that you upgraded to. 🙁

    Adding this:
    define(‘CONCATENATE_SCRIPTS’, false );
    worked for me. Deactivating plugins, etc. all failed.

    So I used the debuggin mode and here is what I see….

    [12:30:14.739] The character encoding declaration of the HTML document was not found when prescanning the first 1024 bytes of the file. When viewed in a differently-configured browser, this page will reload automatically. The encoding declaration needs to be moved to be within the first 1024 bytes of the file. @ http://www.eastsiderealestateblogger.com/wp-admin/post.php?post=1887&action=edit:37

    [12:30:23.070] Use of attributes’ specified attribute is deprecated. It always returns true. @ http://www.eastsiderealestateblogger.com/wp-includes/js/jquery/jquery.js?ver=1.8.3:2

    Does this mean it’s a browser issue?

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 25 total)
  • The topic ‘unable to insert images in WP Version 3.5’ is closed to new replies.