Support » Plugin: ICS Calendar » Unable to display calendar (due to &)

  • The URL I’m using is https://cluster.leaguestat.com/components/calendar/ical_add_games.php?client_code=ohl&season_id=68&team_id=18

    [ics_calendar url="https://cluster.leaguestat.com/components/calendar/ical_add_games.php?client_code=ohl&season_id=68&team_id=18" view="list"]

    It seems to work when I first publish it, and randomly stops.

    https://imgur.com/hsSCB2Z

    Any suggestions?

    • This topic was modified 1 year, 10 months ago by ChaosZero112.
    • This topic was modified 1 year, 10 months ago by ChaosZero112.
    • This topic was modified 1 year, 10 months ago by ChaosZero112.
    • This topic was modified 1 year, 10 months ago by ChaosZero112.
Viewing 1 replies (of 1 total)
  • Plugin Author room34

    (@room34)

    So I think it’s not rendering properly here, but the WordPress visual editor is inserting amp; after the ampersands, is that correct?

    In my testing, I’m finding that the Visual editor is converting the ampersands, but the Text editor is not. (However, if you paste it in Text and then switch to Visual, it also converts it.)

    It’s odd that I haven’t run into this before as it’s not at all unusual for a URL to be formatted this way.

    I’ve just modified the plugin to look for the ampersand HTML entity in the feed URL and strip out the amp;. It seems to solve the problem with your feed. Look for the version 4.2.0.1 update to be available shortly, and let me know if this clears things up for you. Thanks!

    • This reply was modified 1 year, 10 months ago by room34.
Viewing 1 replies (of 1 total)
  • The topic ‘Unable to display calendar (due to &)’ is closed to new replies.