WordPress.org

Support

Support » Multisite » [Resolved] Unable to create a New site after a Successful Multi Site installation

[Resolved] Unable to create a New site after a Successful Multi Site installation

  • Hi

    I have successfully installed WPMU 3.8 and I am able to use the Network Admin Dashboard to create new sites. But when I try to goto the dashboard of the newly created site or vist the new site , I am getting a http 404 that it along with the error thatThe requested URL /learning/ was not found on this server where ‘learning’ is the name of the newly created site.

    Please let me know what can be done.
    Praveen

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • What’s your .htaccess look like?

    Hi Mika

    Here is my .htaccess , it is exactly what was provided during the installation procedure :

    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteRule ^index\.php$ - [L]
    
    # add a trailing slash to /wp-admin
    RewriteRule ^([_0-9a-zA-Z-]+/)?wp-admin$ $1wp-admin/ [R=301,L]
    
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -f [OR]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d
    RewriteRule ^ - [L]
    RewriteRule ^([_0-9a-zA-Z-]+/)?(wp-(content|admin|includes).*) $2 [L]
    RewriteRule ^([_0-9a-zA-Z-]+/)?(.*\.php)$ $2 [L]
    RewriteRule . index.php [L]

    Hi Mika

    It works now , the issue was with the AllowOverride which needs to be set to “All” instead of “none” in the httpd.conf.

    Thanks again.
    Praveen

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘[Resolved] Unable to create a New site after a Successful Multi Site installation’ is closed to new replies.
Skip to toolbar