WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] Ultimate maintanance shows 404 instead of screenprint

[Resolved] Ultimate maintanance shows 404 instead of screenprint

  • Hi,

    When I use the Ultimate Maintanance plugin, I understand it shoul automatically make a screenprint and show that in the background.
    For me it doesn’t do that, it shows a 404 image.
    Which is a pity, because I really like the idea of the screenprint in as background image…

    hope you can help.
    Could it have something to do with the fact that my WordPress is in another directory than the home page?

    thanks
    Joke

    http://wordpress.org/plugins/ultimate-maintenance-mode/

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Author John Turner

    @johnnytee

    This means the screenshot service could not take a screenshot. Just upload an manual screenshot.

    Thanks

    Thanks for your quick reply!
    any idea why that is?

    I’ll upload the screenshot and link to that, but I am curious if it is something I did wrong.
    Who or what is the screenshot service? (sorry if I sound like an idiot by not knowing this…)

    Plugin Author John Turner

    @johnnytee

    It’s a 3rd part service by WordPress.com Nothing you did wrong. Sometimes there is just an error. 🙁

    but how do they know to make a screenshot?
    Does your plugin tell them to?
    It is nog a blog on wordpress.com, it is a site on it’s own domain.

    Plugin Author John Turner

    @johnnytee

    They have an api.

    And an extra question:
    I have now uploaded my own screenshot, but the positioning is standard top center, and I need top left.
    Is there a way for me to change the css? Without actually changing the plugin?

    Thanks again!

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘[Resolved] Ultimate maintanance shows 404 instead of screenprint’ is closed to new replies.