• Pozdrav Peđa.
    Prvo da pohvalim rad i dodatak radi ODLIČNO. Sajt sa 400 stranica prebacujem u ćirilicu i ovaj dodatak koristim za ljude koji bi isti da čitaju na latinici ako žele. Hvala ti puno na utrošenom radu, znanju i vremenu.

    Ono što mene zanima više je ‘feature’ nego bug…elem, postavimo u bočnoj traci odabir pisma, gde posetilac može da odabere ћирилица | latinica.
    Ćirilično pismo je primarno, a kad neko odabere latinicu normalno je da skripta odradi svoje sa ‘example.com/stranica/?script=lat’ ali kad poželi da se vrati na ćirilicu – a pošto je ista postavljena kao primarno pismo u tekstu, trebalo bi da link gađa na izvorni link tj na ‘example.com/stranica/’ umesto na ‘example.com/stranica/?script=cir’. Po meni, link koji vodi ka ćirilici treba da vodi na izvorni link, bez ‘?script=cir’.

    Zašto ovo pominjem. Problem pravi novo keširanje stranice a javlja i AdSense koji ne plasira reklame na toj stranici dok ne shvati a je to ista stranica (potrebno od sat vremena do nedelju dana).

    Postoji li možda neka varijanta da sam ukinem izmenom nekog fajla ovaj sufiks kad je u pitanju čitanje teksta na ćirilici?

    Puno pozdrava!

Viewing 1 replies (of 1 total)
Viewing 1 replies (of 1 total)
  • The topic ‘Ukidanje povratnom linku ‘?script=cir’’ is closed to new replies.