Support » Plugin: Under Construction » UCP turned off but still shown when sharing website

  • Resolved sale77

    (@sale77)



    hi guys, i have de-installed and deleted the plugin, when looking at the site now on PC and Smartphone everything is ok and the UC site is not shown anymore, BUT when sharing the URL on Facebook or instagram the UC site is stille shown. I have alread deleted cash. Please help me out here, thank you in advance

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author WebFactory

    (@webfactory)

    Hi,
    It’s just your local browser cache – force refresh it. The site is no longer under UCP. I’ve checked from 2 locations.

    sale77

    (@sale77)

    hi, thank you very much for your quick Response, i have already refreshed the browser Cache. The Problem occurs only when trying to share the site e.g. when writing a direct message on instagram and entereing the URL here than the UCP site is shown, ist just a phenomenom on instagram and Facebook when trying to post the site, so i really dont understand why it does not work here although i already refreshed cash

    Plugin Author WebFactory

    (@webfactory)

    You’re welcome!

    You need to clear their cache too if you want it refreshed faster (I know it’s frustrating but it’s really not up to us) – https://developers.facebook.com/tools/debug/

    If you have a minute please help us out by rating the plugin! Thank you! https://wordpress.org/support/plugin/under-construction-page/reviews/#new-post

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘UCP turned off but still shown when sharing website’ is closed to new replies.