Support » Fixing WordPress » Two installs conflicting?

  • janellv

    (@janellv)


    I installed a version of wordpress at thegenvine.com/blog, because I installed another CMS in the main folder. I decided to remove the other CMS and use WordPress in the main folder, but I kept the WP install in the /blog folder.

    I just realized this morning that my links don’t work into the posts. Somehow I think that the installs are conflicting with each other, because when I go into the Settings > Permalinks, they all start with “thegenvine.com/blog” except for the Default option.

    This is a new install that I have been working on and can start over if I need to but was hoping to not have to – does anyone know how I can fix it so that the permalinks do not include the “blog” folder, and are just based off the domain name?

    Thanks,
    Janell

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • esmi

    (@esmi)

    Forum Moderator

    they all start with “thegenvine.com/blog

    Since WordPress is installed in the /blog sub-folder this would seem to be correct. Perhaps you need to review Giving WordPress Its Own Directory if you want WordPress to take over the root domain.

    janellv

    (@janellv)

    WordPress is installed in both folders – the /blog subfolder, and then a Multi-site instance is installed in the root domain. It was installed first in the /blog folder, as a standard installation, and then later in the root domain as the multi-site.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Two installs conflicting?’ is closed to new replies.