WordPress.org

Forums

Simple Security Firewall
[resolved] Two-Factor Authentication Links Are Broken & conflict w/ Login Security Solution (9 posts)

  1. tweetish
    Member
    Posted 1 year ago #

    FYI: Conflicts with other plugins.

    Trying to login to my own admin account using two-factor auth gives me this page:

    Warning: Missing argument 2 for login_security_solution::wp_login() in /home/blog/public_html/wp-content/plugins/login-security-solution/login-security-solution.php on line 850

    Warning: Missing argument 2 for WSAL_Sensors_LogInOut::EventLogin() in /home/blog/public_html/wp-content/plugins/wp-security-audit-log/classes/Sensors/LogInOut.php on line 11

    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/blog/public_html/wp-content/plugins/login-security-solution/login-security-solution.php:850) in /home/blog/public_html/el/wp-includes/pluggable.php on line 896

    I never had any problem with login security solution plugin, nor with wp security audit plugin, until immediately after installing wp-simple-firewall plugin. In all instances of using two-factor login auth via email, every time I click on the link I get this error page and have to use FTP to turn off the firewall. I have duplicated this error over a dozen times.

    Just to be clear: the conflict is with the two-factor authentication link via email. It seems the authentication-related features of the conflicting plugin are grabbing some data needed by the other. The rest is Greek.

    What do you think?

    https://wordpress.org/plugins/wp-simple-firewall/

  2. MickeyRoush
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm not the author of the plugin, but see if the previous version before 3.0.0 works:
    http://wordpress.org/plugins/wp-simple-firewall/developers/
    Last stable version before 3.0.0:
    http://downloads.wordpress.org/plugin/wp-simple-firewall.2.6.6.zip

    I'm also having an issue with version 3.0.0 and the login protection options but I haven't been able to figure out the root of the problem yet.

  3. Paul G.
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I'll take a look into this today and see if I can get to the bottom of it. Sorry for the trouble - v3 had big changes in there and I think a few bugs may have gone through. I should have a new release in a bit ...

    Thanks for your patience and for reporting these.
    Paul.

  4. Paul G.
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Just to update, I have a fix for this ready and I'll release in a bit.

    @Mickey, what was the problem you were having?

  5. MickeyRoush
    Member
    Posted 1 year ago #

    I can't seem to log in and I'm getting this message:

    Login Cooldown in effect. You must wait 5 seconds before attempting to login again.

    Also, when I enable the Login Protect Logging nothing happens. I have to delete the plugin and reinstall 2.6.6

    Not sure what else to look for.

  6. MickeyRoush
    Member
    Posted 1 year ago #

    Forgot to mention. It does the same with version 3.1.0

  7. Paul G.
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hmmm that's not good. So effectively the login cooldown remains in place permanently?

    Did you try the "forceOff" to turn the plugin functions off to let you login?

    Sorry for the trouble with this. I'll look more closely into the login cooldown code and see what I can see.

    Thanks,
    Paul.

  8. MickeyRoush
    Member
    Posted 1 year ago #

    Latest update seems to work. But no, the "forceOff" file creation did not work with either 3.0.0 or 3.1.0, as I had to manually delete the contents and replace them with version 2.6.6

    But everything seems to be working correctly now, as far as I can tell.

    Thanks for fixing it.

  9. Paul G.
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Thanks for letting me know it's working for you now. Sorry for the trouble and I appreciate you sticking with it while I got it sorted.

    I'm still very curious as to why forceOff wasn't working in your case... I can't replicate that at all.

    Thanks again!
    Paul.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.