WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Two days in... blog vanished. (3 posts)

  1. WelshDog
    Member
    Posted 4 years ago #

    Created a new blog at http://eclecticinterweb.com/blog using the Travelogue theme... and began writing posts.

    Today I went to add more and got the following message...

    ===========
    404 Not Found
    The server can not find the requested page:
    eclecticinterweb.com/blog/ (port 80)
    Please forward this error screen to eclecticinterweb.com's WebMaster.
    ===========

    Since *I* am supposedly the webmaster and I haven't the slightest idea what has gone wrong I'd appreicate some support. :)

    At the time I was my trying to verify the installation via Gravatar and having it fail... which was when I went to the site and discovered it had vanised. :)

    I checked via FileZilla and all the files exist. What should I be looking for?

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 4 years ago #

    I can see your site...

  3. WelshDog
    Member
    Posted 4 years ago #

    Yeah... I posted this before a flood of complaints arrived from users of my other domains and forums arrived complaining the sites were unavailable.

    I contacted the hosting service who told me (post the event) that they'd updated the server address and none of my domains would be visible until the new address had been propagated.

    I was less than impressed, but thanks for checking anyway! All seems well... for now. :)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.