WordPress.org

Forums

Custom Metadata Manager
[resolved] Two bugs fixed in plugin related to editing posts (3 posts)

  1. thehutman
    Member
    Posted 4 years ago #

    I've ran across two bugs in this plugin that I've fixed.

    The first is related to showing the custom blocks on post/page edits. For some users, the blocks never appeared. It's related to the context not being used properly...

    function add_post_metadata_group() I modified the meta_box call to use the $group->context value, and not the hard-coded one. Same thing also in add_options_metadata_group().

    Second is the tinymce editor was being initted twice on a page ... found to be caused by the function admin_head() calling wp_tiny_mce(). Commenting this line fixed the problem.

    Regards,
    Mike

  2. Joey Kudish
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Hi Mike,

    Thanks for reporting these 2 issues.
    I've also caught and fixed the first issue in version 0.5.1

    I'll take a look at the wp_tiny_mce() issue as well. The reason I am initing it is for posts/pages (example: users screen or custom post type that doesn't have an editor).

    Cheers

  3. Joey Kudish
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Hi again,

    I just pushed out v.0.5.2 which fixes the tiny mce issue.

    Thanks again for reporting this

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Custom Metadata Manager
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic