Support » Plugin: Auto Post to Social Media - WordPress to Buffer » Twitter OpenGraph URL Post

  • Resolved chvtech

    (@chvtech)


    Hi Support, we are having some trouble posting to twitter and Facebook on the odd occasion with the large summary card on twitter not being used, only the {url} is posted. Over the past year we just post the {url} to twitter and Facebook and they use Yeost social open graph settings (large summary card) to post via buffer.

    Twitter has just stopped working, only dropping the {url}, and since updating Yeost, Facebook is presenting the right display when sending {url}

    I have tried lots of things to get this fixed up, I am just reaching out for some assistance as I do not know what to do next. The dates this seems to of started occurring is mid October.

    WordPress Version – 5.5.1
    WP to Buffer Version – 3.6.3
    Yeost: 15.1.1

    Screenshots demonstrating the issue
    Twitter not working: https://prnt.sc/v2rlsi
    Twitter Working: https://prnt.sc/v2rm0t
    Facebook Working: https://prnt.sc/v2rm9u
    Yeost: https://prnt.sc/v2rnff
    Buffer: https://prnt.sc/v2rnlm
    Logs: https://prnt.sc/v2rnqg

    Exact steps taken to reproduce the issue: Create a Post Check Social Media pages after buffer posts.
    What the error is – No error or errors in logs. Buffer posts what is sent to it which is only the {url} and relays to socials. Socials OpenGraph settings seem to not work anymore such as the large summary card specified in Yeost.
    What you expect to see – a large summary card instead of {url}

    Thank you for your guidance.

    • This topic was modified 11 months ago by chvtech.
Viewing 3 replies - 16 through 18 (of 18 total)
Viewing 3 replies - 16 through 18 (of 18 total)
  • The topic ‘Twitter OpenGraph URL Post’ is closed to new replies.