WordPress.org

Forums

Twitget
[resolved] Twitget - Bad auth (6 posts)

  1. MHJP
    Member
    Posted 1 year ago #

    Just adding twitter to site for first time. No problem installing Twitget. Followed YouTube video on twitter account setup. Copies over keys and codes (twice to be sure)> But getting the error:

    Twitter outputted an error:
    Could not authenticate you

    Two unknowns I can see...

    1. should this be checked?: Allow this application to be used to Sign in with Twitter

    2. Under OAuth settings,what should the Request URI be?

    What else should I check?

    Thanks.

    http://wordpress.org/extend/plugins/twitget/

  2. Boštjan Cigan
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Follow the video instructions here:

    http://wordpress.org/plugins/twitget/other_notes/

    Cheers.

  3. MHJP
    Member
    Posted 1 year ago #

    Appreciate the response. But as I said in my original note.. I followed the YouTube video with no success. The video did answer the questions regarding the Twitter account settings:

    1. should this be checked?: Allow this application to be used to Sign in with Twitter

    2. Under OAuth settings, what should the Request URI be?

    Do you know the answer to these? Anything else I should check?

    Thanks. m

  4. Boštjan Cigan
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    You don't need to use any of those. You login with your twitter account on http://dev.twitter.com.

    I've just started creating a test developer account, when you enter the basic settings; name, description, website (leave the callback url blank) you then go to a new page, there you click the button "Create my access token". Wait a while, refresh the page and copy the respected values to the settings area. (these are marked on the screenshot)

    Screenshot for further reference - http://pbrd.co/151t89t

    That's it :)

    Cheers.

  5. Boštjan Cigan
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Or alternatively, follow the good instructions here - http://www.prophoto.com/support/twitter-api-credentials/

    Cheers.

  6. MHJP
    Member
    Posted 1 year ago #

    Not sure what the problem was, but I re-createded my access tokens and all is well. Looks great. Appreciate the quick response. Mike

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Twitget
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.