WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » [Resolved] Twentyten custom sub menus suddenly stopped working

[Resolved] Twentyten custom sub menus suddenly stopped working

  • Robin W
    bbPress.org Moderator

    @robin-w

    I am very new to wordpress, so plesae treat me gently (as I know you all do already !)

    I am building a custom menu structure within my twentyten theme.
    Suddenly it is no longer allowing me to creat sub menus. When in appearances>menu I move a page into another to create a submenu item, it moves to the right to show as subpage, but when I click save, it just moves it back as a top menu item. I had a great menu almost fully built when it suddenly started doing this.

    I have deleted my custom menu, and ceated a rresh one, and the problem persist, I cannot get any subs now at all.

    As suggessted in another thread, I deleted all non active plugin’s, and just have backupbuddy as my only plugin, but still not working.

    http://www.rewweb.co.uk

    Any help would be much apprecited !

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • Robin W
    bbPress.org Moderator

    @robin-w

    I have now worked out an aanswer and the answer in my case was IE was at fault !

    I switched to chrome, and it works fine.

    No idea why – IE had worked quite happily in nesting for a few days, then suddenly stopped.

    anyway – problem now solved

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • The topic ‘[Resolved] Twentyten custom sub menus suddenly stopped working’ is closed to new replies.