WordPress.org

Forums

[Twenty Eleven] Header Image via SSL-Proxy not loadin (1 post)

  1. saschadd
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hello,

    i am running a WP Page with Twenty Eleven Theme enabled and i need it to be available as https and http.
    I am using an SSL-Proxy ssl-account.com and everything works well except the header image is not loading while on ssl-account.com.

    I added

    if( isset( $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_SERVER'] ) ) {
    # mit SSL-Proxy
      $_SERVER['HTTPS']='on';
      $_SERVER['HTTP_HOST'] = 'ssl-account.com';
      $_SERVER['REQUEST_URI']='/mydomain.tld'. $_SERVER['REQUEST_URI'];
      define('WP_SITEURL', 'https://ssl-account.com/mydomain.tld');
      define('WP_HOME', 'https://ssl-account.com/mydomain.tld');
    } else {
    # Ohne SSL-Proxy
      define('WP_SITEURL', 'http://www.mydomain.tld');
      define('WP_HOME', 'http://www.mydomain.tld');
    }

    to wp-config.php for this.
    I tried WordPress HTTPS but doesnt work for me.

    After checking the src-URL which is used for the header-Image i noticed that it starts with https://www.mydomain.tld/... which is wrong.

    I couldnt find the place for changing that wrong URL.

    I just had a quick check for other Image-URLs which are also wrong.

    Can someone please explain where i can change the URL for the pictures?
    Maybe i just have to add something to the code i posted earlier?

    Thanks in advance for every reply.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic