Support » Plugin: WooCommerce MyParcel » Twee problemen nav. v4.0.4

 • Resolved Noëll Taravati

  (@nectar91)


  Probleem 1.
  MyParcel maakt sinds v4.0 geen onderscheid tussen verzendklassen. MyParcel wil voor Vast Tarief > Pakket en Vast Tarief > Brievenbus alle twee een pakketlabel aanmaken, terwijl ik in Woocommerce > MyParcel > Standaard exportinstellingen > Pakkettype > Brievenbuspakje de optie Vast Tarief - Brievenbus heb geselecteerd.

  > Uitleg
  Ik heb twee verzendklasses, namelijk Pakket en Brievenbuspakje in Woocommerce > Instellingen > Verzendmethoden > Verzendklassen. De bedoeling is dat bestellingen met de verzendklasse Pakket een pakketlabel krijgen (optie Vast Tarief en Vast Tarief - Pakket zijn daarom ingeschakeld in Woocommerce > MyParcel > Standaard exportinstellingen > Pakkettype > Pakket. Bestellingen met verzendklasse Brievenbuspakje, beter bekend als Vast Tarief - Brievenbus, zullen met een brievenbuslabel worden verzonden. Dat lijkt nu niet te gebeuren.

  <b>Probleem 2. Afhaalpunten niet weergegeven</b>
  Bij Woocommerce > MyParcel > Checkoutinstellingen > Toon bij heb ik de optie Verzendmethoden gekoppeld aan Pakket ingeschakeld. Echter wordt de afhaaloptie niet weergegeven in de checkout. Verander ik de optie naar Alle verzendmethoden, dan worden de afhaallocaties wél weergegeven en het lijkt erop dat ‘ie geforceerd wordt weergegeven. De klant kan dan namelijk alleen de optie ‘Afhalen’ selecteren.

  Ik kan me voorstellen dat je naar aanleiding van dit bericht aanvullende vragen hebt. Als je wil kan je mij contacteren via Skype op NTaravati, dan neem ik je door de problemen heen.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
 • Thread Starter Noëll Taravati

  (@nectar91)

  Heeft niks met de plug-in te maken, maar met een fout in de verzendklasse. Ik/collega heeft de optie Afhalen geselecteerd bij het aanmaken van de optie ‘Versturen met brievenbuspakje’. Hierdoor was de optie ‘Afhalen’ leidend bij het aanmaken van een label, in plaats van ‘Vast Tarief’. Zoals je leest, zijn we toe aan weekend. 🙂 Groet!

  Fijn om te horen dat je je probleem zelf hebt kunnen oplossen. En geniet van je weekend!😉

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
 • The topic ‘Twee problemen nav. v4.0.4’ is closed to new replies.