WordPress.org

Forums

AtContent — Grow Audience & Blog Traffic
[resolved] Turn Post Comment Into AT Comments (4 posts)

  1. Kim_Diamond
    Member
    Posted 2 years ago #

    I am trying to turn my post comment into AT Comments.

    I deactivated my Social login for comments. (the social login plugin stops blog cooments, they have to login with facebook, twitter or G+)

    I deactivated my Comments luv plugin. (thought this might be causing a problem0

    When i log out and try to post a comment I get this error.

    http://screencast.com/t/WOnKtuyE7f

    Warning: Missing argument 2 for atcontent_comment_post() in /home/kimdion/public_html/wp-content/plugins/atcontent/atcontent.php on line 521

    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/kimdion/public_html/wp-content/plugins/atcontent/atcontent.php:521) in /home/kimdion/public_html/wp-includes/comment.php on line 619

    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/kimdion/public_html/wp-content/plugins/atcontent/atcontent.php:521) in /home/kimdion/public_html/wp-includes/comment.php on line 620

    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/kimdion/public_html/wp-content/plugins/atcontent/atcontent.php:521) in /home/kimdion/public_html/wp-includes/comment.php on line 621

    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/kimdion/public_html/wp-content/plugins/atcontent/atcontent.php:521) in /home/kimdion/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 876

    can you tell me what i am doing wrong?

    My website
    Internet Advertising Deals

    Thank You

    Kim

    http://wordpress.org/extend/plugins/atcontent/

  2. It could be the plugin (that's happened before) or it could be your wp-config.php file.

    Give this a read and see if that helps you out. If you do edit any files such as wp-config.php please make sure you have a backup copy first.

  3. Kim_Diamond
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi,

    I tried everything I could think of ... I read the trouble shoot faq page suggested in your last response and nothing seems to work.

    Can I use AT Content and disable the AT Content portion of the comments?

    Thank you

  4. Vadim Novitskiy
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    I updated plugin to 1.7.30 and this problem gone away.

    Thanks for this feedback!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic