Support » Plugin: Bring Fraktguiden for WooCommerce » Tunge varer

 • Resolved megabiteas

  (@megabiteas)


  Heisann,

  Flott plugin! Har et spørsmål/en utfordring angående vekt og dimensjoner. Er det noen måte å “deaktivere” de andre fraktalternativene (På døren, bedriftspakke, over natten osv) når man har for tunge pakker? Har satt en fast pris i innstillingene på 1000,- som kommer som forhåndsvalgt når varen er for tung, men man kan fortsatt velge de andre fraktmetodene som nevnt over. Disse burde vel forsvinne når pakken er for stor?

  The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
 • Plugin Author Driv Digital

  (@drivdigital)

  Hei,

  Pluginen bryter vanligvis handlekurven opp i flere forsendelser automatisk hvis ikke du har deaktivert instillingen for multipack. Det kan hende at det er det som skjer. Instillingen ligger under “Frakt > Bring Fraktguiden > Fraktalternativer”.

  Utover det så bruker vi apiet til bring for å regne ut hvilke fraktmåter som skal være tilgjengelig. Det er kun hvis forsendelsen overskrider begrensningene til bring at den blir for tung.

  Kan du gi noen eksempler på dimensjoner og vekt på produktene du forventer at skal overskride grensen?

  Heisann,

  Har ikke deaktivert det valget nei. Test gjerne med dette produktet: http://edlandsportenshop.megakunder.no/produkt/fjaer-50-kg-gul-4-seksjon-pr-stk/ Er lagt inn med 50 kg vekt. Og jeg får opp valget om frakt tung pakke, men også alle andre alternativ, noen så billige som 150kr – det kan vel ikke stemme…?

  Plugin Author Driv Digital

  (@drivdigital)

  Det har du rett i. Kan du sende oss skjermdump fra http://edlandsportenshop.megakunder.no/wp-admin/admin-ajax.php?action=bring_system_info (krever innlogging) på epost til developers@drivdigital.no?

  Har du forsøkt å deaktivere alle plugins utenom WooCommerce og Bring? Det kan hende det er oppstått en konflikt med en annen plugin.

  Heisann,

  Har sendt dere mail. Har også deaktivert alle plugins, uten at det gjorde noe forskjell dessverre.

  Plugin Author Driv Digital

  (@drivdigital)

  Produktet, Fjær 50 kg gul 4 seksjon pr. stk., var lagt inn med vekt på 1.3 kg. Det er høyere enn det som er tillatt for brev, og derfor slo “Tunge varer” inn, men det er innenfor kravene til de andre metodene og derfor vises de fremdeles.
  Jeg endret vekten til 50 kg og da fungerer det som forventet.

  Jeg har lagt inn en sak på å fikse logikken for tunge varer slik at det blir fikset før versjon 1.5.3

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
 • The topic ‘Tunge varer’ is closed to new replies.