Support » Plugin: TubePress » Tubepress stopped working (not loading other videos on thumb click)

  • Resolved pwnjack

    (@pwnjack)


    Tubepress was working fine for a period, now, for non-apparent reason it’s not loading the video when i click on any thumbnail.
    Thumbnail’s titles are highlighted on mouse-hover, but after clicking on any of them the main video “grey-out” and don’t load anything, without showing errors.
    I dont know what changed since it was working, i think nothing.
    Please help!
    Thanks in advance for any answer!
    Cheers!

    This is the website where the issues is:
    http://www.alainiannone.com/video/

    http://wordpress.org/extend/plugins/tubepress/

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author Eric

    (@k2eric)

    When you click one of your thumbnails, TubePress makes an Ajax request to

    http://www.alainiannone.com/wp-content/plugins/tubepress/sys/scripts/ajax/playerHtml.php

    Go ahead and load that link in your browser. You’ll see that it produces an HTTP 500 error. Your web server log (and probably PHP error log) will have an explanation of what the problem is. I would open a support ticket with your hosting provider if you need assistance with that.

    Let us know what you find!

    Ok, im trying to figure out how to have the Logs for the error, changing the file permissions to 777 could help in some way? Thanks

    Ah, the server is Linux with Mysql, if it can help.

    Solved!

    My hosting provider need all php files and scripts to have 755 permission on files, after that all works fine again. Thanks for pointing me in the right direction!
    Cheers!

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Tubepress stopped working (not loading other videos on thumb click)’ is closed to new replies.