Support » Plugin: Testimonials Widget » Trying to load quote.png ???

  • Resolved tony.localword

    (@tonylocalword)


    After adding Testimonials Widget to my page, I started seeing an error in Chrome Developer Tools: Failed to load resource
    Looks like the widget is trying to load quote.png, but I can’t find a reference to this anywhere. It’s actually looking for it in my themes folder, not in the plugin folder, so that seems strange.
    Any suggestions?

    Thanks

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Author Subharanjan

    (@subharanjan)

    Hi @tonylocalword ,

    I am sorry about the trouble.

    I couldn’t see any error in the Chrome Dev Tools. Is this the right URl you have provided ?

    Thanks !

    That is the correct uri. Here is a screenshot of the error. Thanks.

    https://www.dropbox.com/s/j0p8gld292w7jqc/screenshot.jpg?dl=0

    Plugin Author Subharanjan

    (@subharanjan)

    Can you please disable any cache plugin and the auto-optimize plugin and check again? This “quote.png” is actually being fetched from the current theme which shouldn’t be the case for Testimonials Plugin.

    Please disable other plugins for some time and if possible switch your current theme to a default theme provided with WordPress and check again.

    Thanks for your understanding.

    Yes, you are correct. I found the error, my theme was styling blockquote incorrectly, and Testimonials Plugin uses blockquote.

    Thanks for your help. Great plugin.

    Plugin Author Subharanjan

    (@subharanjan)

    Cool !! Please don’t hesitate to let us know if you have any further difficulties.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Trying to load quote.png ???’ is closed to new replies.