Support » Plugin: Featured Image from URL (FIFU) » troubleshooting – featured images on custom post types

  • I’m not really sure FIFU did this, but I think it did…

    I’m using Beaver Builder Theme, Beaver Themer, and Page Builder

    Somewhere along the lines “something” added featured images to Beaver Builder layout elements… saved rows, columns, modules,… themer layouts

    it’s a bit of a nightmare as my default setup is a large featured image that pulls from an image CDN (simply using admin uses up the API)

    this persists with WP 20-20 theme.

    I asked on Beaver Builder groups and no one else has seen this.

    with FIFU disabled the images are not called, but the placeholder element is still there.

    I’ve tried different settings in FIFU > Settings > Featured Image but is has no effect

    is there anyway FIFU would have created this? anything in the DB or settings to make it stop?

    thanks

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author Marcel

    (@marceljm)

    Hi, @wasanajones.

    Are Beaver Builder Theme, Beaver Themer and Page Builder free components? If yes, please let me know where I can download them to reproduce the issue.

    If they are paid components, sorry, but you and me are not authorized to talk about that here, otherwise we can be punished. Forum rules.

    Thread Starter wasanajones

    (@wasanajones)

    thanks for prompt reply…

    I was hoping to narrow down the search… wondering if you had run across this…

    but…

    can’t…

    talk about it…

    here…

    Plugin Author Marcel

    (@marceljm)

    Correct, @wasanajones.

    But take a look at FIFU Settings > Help. You will find a way =)

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.