Support » Plugin: Widget for Social Page Feeds » Troubleshooting/Debugging Lack of Display

  • Resolved ciordia9

    (@ciordia9)


    Your plugin works fine with your details, so we know it’s not the plugin outright.

    I have an app with basic settings: 230539977492468
    Page URL: https://www.facebook.com/drsheilakilbane

    Loading wheel pops up, dissapears, no widget.

    Checked page permissions and nothing seems off permission wise.

    How do I debug this? I’ve read a bunch of similar posts where you are able to validate settings but either the responder never comes back or I can’t figure out how you’re troubleshooting their pages.

    Assistance please and thank you.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Plugin Author Milap

    (@milap)

    Hi ciordia,

    When i opened https://www.facebook.com/drsheilakilbane link, it shows that, “Sorry, this content isn’t available right now”. It means this page is not available in my country, means there is something security settings added for this page, please remove it.

    There are below points needs to keep in mind to make my plugin work.

    1) Your page must be public, no restriction should be there.
    2) It must be valid Facebook page, not profile or group.

    Regards,
    Milap

    Thanks Milap, I had no idea that the country specification was considered security. That was it. I appreciate you!

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Troubleshooting/Debugging Lack of Display’ is closed to new replies.