WordPress.org

Forums

[resolved] [Troubleshoot] WordPress image upload malfuntioning after upgrade to 3.0.1 (3 posts)

  1. BerrisMorris
    Member
    Posted 4 years ago #

    Good afternoon,

    Got a problem, I had another administrator install version 3.0.1 from 2.9.2 without my knowledge and now there's a feature not working on the site.

    Normally, when you're writing a page or a post and you click on Upload/Insert image, it comes up as a "lightbox" ish ajax window on top of the page.

    Now, when you click on it, it's a completely new page, full screen with the interface jammed to the top left.

    You can perform all of the normal functions, but when you go to insert anything into a post, it simply goes to a blank white screen.

    My assumption is that this blank white screen is where it would have normally disappeared and then insert the object into the post.

    Is this a known issue, is there a fix, etc?

    Any help would be greatly appreciated.

    Best,

    Rob

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 4 years ago #

    Have you tried:

    - deactivating all plugins to see if this resolves the problem? If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s).

    - switching to the default theme to rule out any theme-specific problems?

    - resetting the plugins folder by FTP or phpMyAdmin? Sometimes, an apparently inactive plugin can still cause problems.

    - re-uploading the wp-admin and wp-includes folders from a fresh download of WordPress?

    - increasing the memory available to PHP?
    http://wordpress.org/support/topic/253495#post-1017842

  3. BerrisMorris
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hey Esmi,

    Thanks for the tips - in the end, it ended up that the previous version of the HeadSpace2 plug-in, was breaking it.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic